• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 4 از 6 نخستیننخستین 123456 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 31 به 40 از 65

جُستار: خداوند شناسی

Hybrid View

سخنور یکم
      Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
      Overall activity: 99.4%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 76 بار در 73 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      " بسم الله الرحمن الرحیم لإلف قریش إلفهم رحلة الشتاء و الصیف فالیعبدوا رب هذا البیت الذی اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف " "به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان برای همدلیِ قریش همدلیشان کوچیست زمستان هم تابستان بازبایِست بندگی می کنند پروردگارِ این خانهُ همانی خورانده شان از گرسنگی هم باورِپناه دادشان از ترسی " چرا پاسِ خداوندُ نگذاریم همانی که ما را از گشنگی درآورد هم خوراکمانُ فراهم کرد همچنین سرزمینمانُ از جنگ رهایی بخشید که هر جا بخواهیم می رویم هم چه در دل داریم بی ترسی به هر کس بازگو می شویم پاس بی پایان خداوندُ
      اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی mbk نمایش پست ها
      " بسم الله الرحمن الرحیم لإلف قریش إلفهم رحلة الشتاء و الصیف فالیعبدوا رب هذا البیت الذی اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف " "به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان برای همدلیِ قریش همدلیشان کوچیست زمستان هم تابستان بازبایِست بندگی می کنند پروردگارِ این خانهُ همانی خورانده شان از گرسنگی هم باورِپناه دادشان از ترسی " چرا پاسِ خداوندُ نگذاریم همانی که ما را از گشنگی درآورد هم خوراکمانُ فراهم کرد همچنین سرزمینمانُ از جنگ رهایی بخشید که هر جا بخواهیم می رویم هم چه در دل داریم بی ترسی به هر کس بازگو می شویم پاس بی پایان خداوندُ

با سلام
      اگر جسارت نیست لطفا از ترجمه ی روانتری استفاده کنید.

3. یک کاربر برای این پست سودمند از سارا گرامی سپاسگزاری کرده اند:

thought (02-21-2016)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "ذالكم الله ربكم لا اله الا هو خالق كل شیء فاعبدوه و هو علئ كل شیء وكیل لا تدركه الابصار و هو یدرك الابصار و هو الطیف الخبیر قد جائكم بصائر من ربکم فمن ابصر فلنفسه و من عمی فعلیها و ما انا علیكم بحفیظ""آنتان خداوند پروردگارتان نباشد خدایی جز او آفرینندهء هر چیزیست باز بندگی کنیدش هم اوست بر هر چیزی خیلی کارگماری نباشد درمی یابدش چشمها هم اوست در می یابد چشمهاُ هم اوست خیلی نازکدانِ خیلی آگاه پیش آمدِتان بیناگری هایی از پروردگارتان باز کسی بیند باز برای خودشِ هم کسی کور مانده باز بر خودشانست هم چه مَنَم بَرِتان به نگهبانی؟ "
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سارا نمایش پست ها
      با سلاماگر جسارت نیست لطفا از ترجمه ی روانتری استفاده کنید.
      درود من هیچ کس را بنده نیستم پیامبر پیشوای رفته آنهایی که از جدای خداوند فرا می خوانید ،این چم یا برگردانی ها از خودمِ شما دوست دارید می توانید شمارِ نوشته های مرا بخوانید تا بهتر از روشهایم در برگردانی دربیابید یا نه بروید از دیگرانی که این کارُ کردند بهره بری کنید یا خودتان عربی آموزید که نیازمند دیگران نشوید باز بدیدم اینه که فارسی نویسی ام بدک نیست کَمِش خودم سر در می آورم،خداوندا پاسِ تو که که دیگران مگسی هم نیافریدند هم دیگران سُستند هم خواسته شان مگسه سست است
      اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان

سخنور دوم
      Level completed: 24%, Points required for next Level: 306
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

m@hdi آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Sep 2013
      جُستارها
      88
      امتیازها
      10,544
      رنک
      68
      Post Thanks / Like
      سپاس
      610
      از ایشان 669 بار در 345 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      3 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی mbk نمایش پست ها
      فارسی نویسی ام بدک نیست کَمِش خودم سر در می آورم
      اینجا بلاگتون نیست یک فرومه. اینکه من خودم میفهمم که نشد جواب!

6. یک کاربر برای این پست سودمند از m@hdi گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (07-18-2015)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگرستر خیلی مهربان "و من الناس من یشترئ لهو الحدیث لیضل عن سبیل الله بغیر علم و یتخذها هزوا اولائک لهم عذاب مهین و اذا تتلی علیه آیاتنا ولئ مستکبرا کأن لم یسمعها کأن فی اذنیه وقرا فبشره بعذاب الیم " "هم از مردُمانست کسی می خَرَد بازیچه ای رخدادگفته برای گمراه می کند بارهء راه خداوند به بیگانهء دانشی هم چند می گیردش پوسخوندی آندسته تا براشانست ناگوارایی خیلی سست کننده گشته ای هم گُداری پی می خوانی بَرَش نشانه ها مان روی کج می کند بزرگی خواه گشته ای جوری که نمی شنودش جوری که در دوگوشش سنگینیست باز مژده بدهش به ناگوارایی خیلی دردناکی"برخی هی بلدند بر طبل دودستگی سازی بکوبند،من آشتی با خداوند دارم که بهم چشم گوش زندگی داده خوشی برایشست نه دیگران

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "إنما المؤمنون الذین آمنوا بالله و رسوله ثم لم یرتابوا و جاهدوا فی سبیل الله بأموالهم و انفسهم اؤلئك هم الصادقون ""چون چه باورمند گشته هایند کسانی باورکردند به خداوند هم فرستنده اش پس نبوده دودلی می کردند هم تلاش کردند در راهِ خداوند به داراییهاشان هم خودیشان آندسته ای آنها راست پیشه گانند" نمی دانم برخی چه سود می برند همهء کارُبارشان شده دیگری را پوسخند می زنند سَرشان درد نمی گیرد؟ راستی دادن کمی از دارایی در راه خداوند برای کمک به نیازمندان هنگامِ روزه یا پایانِ ماهِ ارزشمندِ روزه چقدر می تواند کمکِ نیازمندان شود ؟بدیدم ارزشمند است خودداری نکنیم که خداوند دریغ کنندگانُ در تنگنا می گذارد،پناه بر خداوند

سخنور یکم
      Level completed: 33%, Points required for next Level: 337
      Overall activity: 6.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

کنجکاو

سارا آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2015
      ماندگاه
      زیر آسمان خدا
      جُستارها
      19
      امتیازها
      18,513
      رنک
      86
      Post Thanks / Like
      سپاس
      288
      از ایشان 325 بار در 277 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      14 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      سلام عید فطر میارک. نماز و روزه هاتون هم قبول. طرز نوشتن شما خیلی جالب است. آیا همینطوری هم صحبت می کنید؟ زبان شما پارسی دری است اگر اشتباه نکنم.

10. یک کاربر برای این پست سودمند از سارا گرامی سپاسگزاری کرده اند:

thought (02-21-2016)

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "و عباد الرحمن الذین یمشون علی الأرض هونا و إذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما " "هم بندگانی مهرگسترُ همانانی می گذرند بر زمین خواری هم گُداری روبروشدندشان کم داناها گفتند آشتی ای" درود بهتان هم بندگی تان را خداوند بپذیرد،نه من زبان دری گویش ندارم،چون دوست دارم پارسی خودشُ بگویم هم بشنوم نمی آیم چیزی که از جای دیگر بِهِش افزوده شد بکار ببرم، هم بچرخم ببینم تو همین زبان چی می گفتند که زبانِ خودمان دور ریخته نشود به گذارِ زمان ،باز در بیرون با مردم اینگونه تلاشی دارم باز چون بایست تند گفتگو کنم همچنین یاد آورم همچنین رفتار مردم تند خو می شود خیلی پیروز نیستم ،خداوندا ما را کمک کن که بندگی ات کنیم نه دیگریُ که زندگی بر ما سخت گذر نکند

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "الم ذالك الكتاب لا ریب فیه هدی للمتقین الذین یؤمنون بالغیب و یقیمون الصلاة و مما رزقناهم ینفقون و الذین یؤمنون بما انزل الیك و ما انزل من قبلك و بالآخرة هم یوقنون اؤلائك على هدئ من ربهم و اؤلائك هم المفلحون..""الف لام میم آنست نوشتار نباشد دودلی درش نمایانگری برای بیمناکان کسانی باور می کنند به پنهان هم برپا می دارند پیوستِ نمازُ هم از چه توشه دادیمشان پرداخت می کنند هم کسانی باور می دارند به چه فرودآمد سویت هم چه فرود آمد از پیشترت هم به واپسین آنها یکدلند آندسته اند بر نمایانگری از پروردگارشان هم آندسته اند آنها رستگارگشته ها.." چیست برما که تکیه نکنیم بر خداوند؟ هم پیشتر نمایاندمان کوچه مانُ ،هم بر خداوند تکیه می کنند تکیه کنندگان

سخنور یکم
      دستاوردها:
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

mbk آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jun 2014
      جُستارها
      2
      امتیازها
      6,082
      رنک
      50
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      Mentioned
      4 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "ألم نخلقكم من ماء مهین فجعلناه فی قرار مكین الی قدر معلوم فقدرنا فنعم القادرون ویل یومئذ للمكذبین""آیا نبوده می آفرینیمتان از آبی خیلی سست گشته ای باز گذاشتیمش در ایستگاهی خیلی جا دهنده گشته ای سوی اندازه ای شناخته گشته ای باز اندازه گذاشتیم باز خوشی اندازه گذاران بَدی زمان آنگاهی برای دروغ پنداران " خداوندا مرا ببخش هم با روگرداندن همنشین مکن
      ویرایش از سوی mbk : 08-12-2015 در ساعت 10:32 AM

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 5
      واپسین پیک: 11-11-2013, 07:50 PM
    2. پاسخ: 72
      واپسین پیک: 10-26-2013, 02:02 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •