گیاهخاری رژیم غذایی آینده است، همانطور که گوشتخاری رژیم غذایی گذشته بوده است.
من پیشنهاد میکنم انسان متناسب با آنچه واقعن انسانی است (و نه آنچه مدارس آشپزی آموزش میدهند) عادت بربری گوشتخاری را ترک کند و به تدریج به سوی یک سیستم غذایی خالصتر، سادهتر، انسانیتر و از این رو متمدنتر حرکت کند.
هنری اس سالت
همین الان هم هست. همبرگر گیاهی، سوسیس گیاهی و برای وگان ها شیر و پنیر و کره ی گیاهی و ...
من گهگاه این ها را از رستوران گیاهی باغ هنرمندان واقع در خیابان طالقانی - کوچه ی موسوی تهران تهیه می کنم.