• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 32

جُستار: سوالات درون ذهن من!

Threaded View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی m@hdi نمایش پست ها
      من اسلام را قبول ندارم چون هم غیر انسانی هست هم غیر منطقی اما برخی چیزها درون قرآن هست که مرا به فکر فرو میبرد! مثلا راجع به عدد 19 که اول رشاد خلیفه گفت یک عدد رمزی در قرآن هست و اول او و سپس برخی دیگر براساس آن روابطی از قرآن بیرون کشیده اند که برخی از این روابط غلط و برخی دیگر صحیح هستند. غلط ها که هیچ صحیح ها هم دلیلی بر معجزه بودن قرآن نیست چون براساس اعداد دیگر میتوان از هر کتابی رابطه بیرون کشید که مثالش در لینک زیر هست که براساس عدد 7 از دیوان حافظ 21 رابطه بیرون کشیده شده است:

اما من تعداد تکرار حروف مقطعه در قرآن را با استفاده از سایت تنزیل در قرآن شمارش کردم که تعداد تکرار 251864 بود که بر 19 بخش پذیر است! این اولین سوال درونی ذهن من است که معادلی در کتب دیگر ندارد.
      پیشتر این بحث شده و من از یک جمله ساده چندین رابطه بیرون کشیدم!
      همچنین برای درستی روابط یاد شده در قرآن در بسیاری جاها برخی کلمات حساب نشده اند یا دو بار حساب شده اند یا جایی حساب شده اند و جای دیگر نه!
      به عبارت ساده تر این روابط من درآوردی هستند!
      لینک بحث : مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩
      مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩ - برگ 3

روابطی که من از جلمه بیرون کشیدم : مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩ - برگ 6

و یا اینکه من یک رابطه اضافی برای بسم الله الرحمان الرحیم بیرون کشیدم و 19 رو کردم 20 و به عبارت ساده تر داستان رو ریختم به هم : مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩ - برگ 3
      مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩ - برگ 4

این هم یک برنامه ساده که معجزه توالی عددی در قرآن رو پوچ میکنه :
      مَرشناسی (numerology) در قرآن: عدد ١٩ - برگ 4
      http://tazinameh.com/19/

در اینجا اولین رابطه بر اساس عدد 19 پیدا شده و پس از آن سعی شده تمام روابط بر اساس همین عدد باشد! اگر نخستین رابطه ای که مسلمانان بیکار پیدا میکردند بر پایه عدد 28 بود باقی روابط هم بر پای همین عدد استخراج میشدند.
      خلاصه داستان اینکه این قضیه معجزه عدد 19 مزخرف به معنی واقعی کلمه هستش و یکی از بزرگترین دروغهایی هست که مدام تکرار میشود! باور نکنید.

سوال دومی در مورد تحریف نشدن قرآن است که جدول لینک زیر نشان میدهد که قرآن تحریف نشده این هم معادلی در کتب دیگر ندارد و در کتب دیگر رابطه ریاضی برای فهمیدن تحریف نشده بودن کتاب وجود ندارد:
      استدلال کردن در مورد تحریف قرآن ساده است :

1 - قرآن 40 سال پس از مرگ محمد تدوین شده و حتا ترتیب سوره ها بر پایه ی ترتیب نازل شدنشان به محمد نیست!
      2 - در این میان بسیاری از سوره ها حذف شدند چون از نظر کاتبان قرآن به درد نخور میامدند!
      3 - خط کوفی نقطه نداشته! (بر همین اساس شیعه ها به نطق بدون نقطه علی افتخار میکنند ابله ها) پس خیلی راحت میشده با جابجایی یک نقطه معنی یک کلمه به کل عوض شود!
      4 - نسخه های قدیمی قرآن اعراب نداشتند!!! و باز جابجایی همین اعراب معنی جمله رو عوض میکنه!!!
      5 - الف وسط کلمه در خط کوفی وجود نداره! این فیلمها را ببینید :
      - YouTube
      - YouTube

اثبات تحریف شدن قرآن خیلی خیلی خیلی ساده تر از آنیست که گفته میشود. پس یعنی این هم ادعایی پوچ و دروغه برای خام کردن افراد ناآگاه.

سوال سومی تعداد تکرار کلمات دنیا و آخرت بود که هر دو 115 بار تکرار شده اند که در کتب دیگر رابطه ای از نظر تعداد تکرار کلمات وجود ندارد:
      به همان بحث معجزات عددی قرآن رجوع کنید.

سوال چهارمی مربوط به تعداد تکرار حرف ط در قرآن است که جزو حروف مقطعه است و در اول سوره طه به شکل همان طه آمده است و تعداد تکرار حرف ط در قرآن از اول قرآن تا سوره طه برابر با 636 بار است و بعد از کلمه طه در سوره طه تا پایان قرآن تکرارش 636 بار است که این هم معادلی در دیگر کتب ندارد.
      همان بحث اعجاز عددی!

و از همه مهمتر اگر قرآن را محمد همینطور یلخی برای رفع نیازهایش از خودش درآورده باشد و شکل گیری قرآن بعد از محمد هم یلخی بوده باشد این روابط در قرآن دیگر وجود نداشت
      نه! محمد قرآن رو نیاورده! محمد فقط و فقط آیه بهش نازل میشده و از قرآن و سوره و ... خبر نداشته.
      جمع آوری قرآن هم چندان یلخی نبوده! و البته تمام روابطی که بعدن بیرون کشیده شده معجزه به حساب نمیاند!
      شما میتونید از کتاب حسن کچل هم بسته به فرهنگی که کتاب درش نوشته شده و ده شلمرود و این حرفها رابطه ریاضی بیرون بکشید!
      یک مقداری وقت اضافی میخواد و البته دوز بالایی از بیکاری.
      ویرایش از سوی sonixax : 12-17-2014 در ساعت 01:26 AM
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (12-19-2014),kourosh_iran (12-17-2014),m@hdi (12-17-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •