به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"الَّذِینَ آمَنُواْ وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ طُوبَى لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ ﴿۲۹﴾كَذَلِكَ أَرْسَلْنَاكَ فِی أُمَّةٍ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهَا أُمَمٌ لِّتَتْلُوَ عَلَیْهِمُ الَّذِیَ أَوْحَیْنَا إِلَیْكَ وَهُمْ یَكْفُرُونَ بِالرَّحْمَنِ قُلْ هُوَ رَبِّی لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَیْهِ مَتَابِ ﴿۳۰﴾"
"کسانی که باورکردند هم انجام دادند سارنده ها خیلی پاکیزه تا آنها را است هم نیکو سوی گشته ای29 جور این فرستیمت در دسته ای که پیش بجاگذاشته شد از پیشترشان دسته هایی تا می خوانی برایشان چیزی که نشانه دهیم سویت هم آنها رو می پوشند به مهرگستر بگو او پرورنده من است نباشد خدایی جز او برش تکیه گر شدم هم سویش پشیمان گشته ام30"

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_iran نمایش پست ها
با این فقره چون با کوچکترین نشت منی باید میرفتی حموم
خداوندا پاس تو از آشکار ها ظواهر آیینت از جامانده پشتشان
هر آبی که در بره تخم منی نیست که بروند شستشوی حموم تازه نماز خواندن بهترین کناره گیری از کار است که یاد خداوند می افتی هم شستن دست هم روی هم کشیدن دست به سر هم شستن پا آدمی را همسو با دمای پیرامون می کند که پاکیزگی همراه دارد یا در زمان نداری آب تیمم کردن کشیدن دست برروی چیز سخت پاکیزه هم کشیدن آن روی روی هم دست نشان از آسانگیری خداوند است نماز آدینه نامش پیداست نماز است که باهم است هفته ای یکبار بهترین روش برای دیدار تازه کردن باورمندان است من از خداوند می خواهم که سر نماز چاشت پول انبار ها بانکها یا دیگر کار سازمانها را ببندند یا کمش نمازخانه ای آنجاها برپا کنند
خداوندا همانا با یادت آرامش می پذیرد دلهای باورمندان