بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
همه رو خواندم... بهتره نرمافزار مرده شور برده رو بدی.... با دبیره ی خودمون بنویسیم....
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-17-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-17-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-17-2013)
بسمه تعالی
من سوال کردم معنی لغت بیگانه نگرستیزی چیست ، مطلبم را به آشغال انداختند.
جدا از عداوتی که با بچه حزب اللهی ها دارید حداقل وقتی با لغات اجنبی مقاله می نویسید معنی آن را هم بگویید.
یا حسن! شیخ حسن!
نرمش قهرمانانه حق مسلم ماست.
ترامپ با لغو برجام میخی بر تابوت آمریکا زد.
یالثارت الحسین
امروز حزب الله با سلاح منطق و گفتگو مشت محکمی بر دهان دشمنان اسلام و انقلاب می کوبد.
حزب الله! یا علی! تا آزادی قدس یک یا حسین بیش نیست!
Anarchy (11-07-2014),Rationalist (11-07-2014)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
جالبه. هر کسی که این واژه رو درست کرده دمش گرم. مناظره چیه! نگرستیزی گویا تره.
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" یاأیها الناس قد جاءتكم موعظة من ربكم وشفاء لما فی الصدور وهدى ورحمة للمؤمنین ( 57 ) قل بفضل الله وبرحمته فبذلك فلیفرحوا هو خیر مما یجمعون ( 58 )"
"ای همه ء آدمیان پیشتر آمدتان پندی از پروردگارتان هم درمانی تا چه در دلهاست هم رهنمایی هم مهربانی ای برای باورمندان 57 بگو به بیشتر داری خداوند هم به مهربانی اش باز به این پس شادشوند آن بهتری است از چه گردآوری می کنند58"
آنچه که خداوند به شما هم ما می دهد آن را روا ناروا گردانیدید آیا خداوند دستورتان داد یا بر خداوند می بافید یکی اش همین پوسخندی که زدید همچنین نام بجا هم حقیقت را آوردید کنارش آیا روا بود؟
ویرایش از سوی mbk : 12-03-2014 در ساعت 03:50 PM
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)