• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 111

جُستار: خسته شده ام!

Threaded View

بازداشت همیشگی
      Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

kourosh_iran آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2014
      جُستارها
      39
      امتیازها
      7,801
      رنک
      59
      Post Thanks / Like
      سپاس
      537
      از ایشان 546 بار در 365 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      ادیان که تاکنون به میزان زیادی در هم شکسته اند.
      تا آن حد که مانده است خب یک ته مانده ای و طبیعی است. مثل ویروس مقاومی که کنترل میشود اما هیچوقت کاملا ریشه کن نمیشود. همواره آدمهای مخ تعطیل هستند که بهرحال از این ویروس ذهنی-روانی استقبال کنند.
      همانطور که فرضا خرافات و شبه علم و تئوری های توطئه هم هنوز طرفداران زیادی دارند. ولی در واقعیت اینها و در نزد خواص و آدمهای فرهیخته چندان اقبالی ندارند و در عمل تاثیر عملی زیادی در دنیا بنظر نمیرسد که داشته باشند.
      بعدهم خب مسئلهء ادیان آنقدرها هم ساده و روشن نیست. حتی درمورد اسلام. حتی این ایرادهایی که شما میگویید میتوان نظریاتی برای دلایل دیگری برای آنها داشت. احتمالاتی هست بهرحال. رد کرد کل ادیان بطور مطلق کار نشدنی است بنظرم. بنده خود بارها گفته ام که به اصول بنیادین معنویت و مشترکات میان ادیان فکر میکنم بعنوان موارد معقول محتمل از روی احتیاط هم که شده باید سعی کرد که پایبند بود. من خود نمیتوانم با اطمینان حتی درمورد اسلام با آن همه چرندیات و تناقضهایش بگویم که %100 مطمئن هستم که دروغ و باطل است! درمورد خیلی مسائل میتوان تفسیرها و تئوریهایی را مطرح کرد یا منطقا شک کرد که از ابتدا اصلا جزء واقعی آن دین بوده اند. شما میگویید تاریخ، من میگویم حتی امروز هم به آنچه که در خانهء همسایه گذشته است نمیتوان باور 100% داشت، چه برسد به یک تاریخ و روایت هایی که از زمان و مکانی دور آمده است.
      من میگویم دلیل منطقی کافی برای قبول دربست ادیان و باور خدایشان به همان صورتی که تعریف شده است ندارم، و نه اینکه بتوانم ناحق بودن آنها را بطور مطلق ثابت کنم که خود هم براستی مطمئن نیستم! ضمنا آنچه در ادیان آمده میتواند فراخور سطح فکر و نیاز و مصلحت مردم دوران بوده باشد که بعلاوهء تحریف ها و مفقودشدگی ها در طول تاریخ و تفسیرهای غلط منجر به این فاجعه شده باشد، و شاید واقعا پشت همهء اینها یک حقیقت متعالی تری وجود داشته باشد. اما بهرحال ما بر اساس عقل و خرد خویش عمل میکنیم و در این زمینه مجوز و اثبات کافی وجود دارد که فکر میکنم ثابت کردن آن خیلی ساده تر از ثابت کردن دروغ بودن ادیان و خدایشان از اساس باشد. البته همین را هم خیلی ها، همان مخ تعطیل ها، به سادگی قبول نمیکنند، ولی حداقلش اینست که وارد بازیهای فکری مسخره شان هم نمیشوی و آنها هم نمیتوانند در برابر تو کار زیادی از پیش ببرند.
      هرکار بکنی این نادان ها و لجبازها هستند. پس خودت را زیاد اذیت نکن. من در وبلاگم اخیرا بحثها و مطالبی داشته ام که شاید برایتان جالب و آموزنده باشد؛ بطور مثال:
      علم خوره
      علم خوره
      به کامنت های بعضی از آن مطالب اگر توجه کنید با افرادی بحثهایی در این خصوص داشته ام.
      ویرایش از سوی kourosh_iran : 11-27-2014 در ساعت 06:08 PM

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از kourosh_iran گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Agnostic (11-28-2014),m@hdi (11-28-2014),sonixax (11-28-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •