نوشته اصلی از سوی
mbk
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
همان بهتر که از کودکی این کار را کنند که دلشان بزرگ شود همانند واکسن زدن تازه کودک زیر دوسال دوبار ما جلوی چشمش این کار را کردیم مرغ کشتیم بار اول دوم کمی ترسید فردا آمد نزدیک که کارد را از ما بگیرد خودش اینکار را کند همچنین در زمان پوست کندنش خیلی کمکمان می کند همچنین سراغ دارم یکی پدر دو بچه است مادرش مرغ می کشد چشمش را می بندد می گوید آخ دلم کباب شد پس آدم خودش بایستی فهم داشته باشد که خداوند اینها را آفرید تا ما بکشیمشان بخوریمش با سیر شدن هم مزه اش خداوند را پاس گذاریم نه که بمیرند مردار شوند خداوندا تو ما را راهنما باش
بله خب ، اینم میشه نهایت چنین کار و طرز فکری :
این تصویر مربوط به پسر هفت ساله تروریستی به نام «خالد شروف» است. شروف اصالتا لبنانی است و در استرالیا به دنیا آمده است و پیشتر نیز در صفحه توئیتر خود، تصاویری را از خودش در کنار سرهای بریده منتشر کرده است. روزنامه «دی استرالیان» با انتشار عکسی از فرزند شروف تأکید کرد که گویا این پسر بچه هفت ساله با سر یکی از کسانی که به دست پدرش به قتل رسیده، عکس گرفته است. شروف با انتشار این عکس در توئیتر خود زیر آن نوشته است: این پسر من است. این تروریست قبلا در سیدنی زندگی میکرد، ولی سال گذشته به همراه همسر و فرزندانش به سوریه رفت و به گروه تروریستی داعش پیوست. این عکس در شهر رقه در شمال سوریه گرفته شده است./Alalam