خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
بیجاست، گفتم که آگاهی تاریخی ندارید!
یک گروه از خشکسالی و پیامد های جنگ جهانی یکم و پیامد جنگ
درون مرزی نیرو های بجای مانده ی تزاری (گارد سفید) و انگشت
نیروهای آنتانت مردند که به کمونیست ها هیچگونه پیوندی ندارد
و گروهی دیگر بنام کولاک ها بودند که زمینداران بزرگ و نیمه بزرگ
دهگانی بودند که میخواستند مردم را همچنان گرسنه نگه دارند که
ما تار و مارشان کردیم !
•
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
خوب ما هم پرسیدیم شورشها و واژگشتها بر علیه کمونیسم و شوروی که دست آخر هم منجر به تکه پاره شدنش بود نشانه ی چه بود ؟! صدایی نشنیدیم! ولی چند صفحه بعد دوباره همان ادعا را مطرح کردید!
به جای مطرح کردن پیاپی یک ادعا! به پرسشی که از شما میشود پاسخ دهید!
به به به! به این میگوین ته استدلال! اگر من آدم کشتم گناهش به گردن توست!!!!
میلیونها نفر بیگناه هم یک دفعه ای میشود چند کشته!!! (درست مثل حرفهایی که جمهوری اسلامی میزند )
پس اگر مهند اگوی رفتاری آنهاست! آیرون من و بت من و McDuck و ... هم نشان از سرمایه دارانی دارد که جامعه عاشقشان است و کسی هم بهشان نمیگوید بهره کشِ مفت خور!!!! تازه مدام هم جامعه را از شر انگلها و زالوها و ... رها میکنند!
پس به جای تخیلی فکر کردن! و آبگوشتی استدلال کردن یک مقداری دستاویزهای بهتری پیدا کنید.
راستی رابین هود آخرش خودش به خدمت ریچارد شیردل در می آید!!! و از دار و دسته ی ثروتمندان میشود :))) پس میبینیم که باز هم مثالتان در پیتی و قیاستان مع الفارق است!
میدانید جالبش کجاست ؟! در حقیقت ریچارد شیردل خزانه دولت را خالی کرد! و کلی هم پول خرج آزادیش شد! دست آخر هم که کشته شد و اتفاقن در حقیقت خیلی پادشاهی بدنام و بی عرضه است!
جالبترش آنجاست که جان! برادر ریچارد کسی بوده که دستور محدود کردن نظام فئودالی و قدرت و اختیارات شاه را میدهد که بعدتر منجر به برقراری نظام پادشاهی مشروطه در انگلیس میشود! (که در زمان خودش پیشرفت بسیار بزرگی بوده!) میدانید چه کسانی شاه را مجبور کردند این فرمان (Magna Carta - منشور کبیر) را امضا کند ؟! ثروتمندان!!! میدانید چرا ؟! چون مالیاتهایی که از مردم گرفته میشد بسیار سنگین بوده طوری که حتا صدای ثروتمندان را هم در آورده بوده. حالا میدانید چرا جان درخواست مالیاتهای سنگین کرده بود ؟! چون ریچارد شیردل (همین صفت شیردل هم به نظر می آید نوعی کنایه باشد بسکه این شخص بزدل بوده) خزانه را به کل خالی کرده بوده! افسانه رابین هود هم در همین دوران شکل میگیره. قضاوت در مورد چرایی پیدایشش پای خوانندگان!
خوب حالا من به جای داستان تعریف کردن! برگی از تاریخ را برای شما بازگو کردم! که نه افسانه بلکه حقیقت است.
منتها برای مزدک گفتن این حرفها صرف نمیکند! اینجاها که میرسد سواد تاریخیشان پشمک میشود! و به همان سفسته ی بازگو نکردن تمام داستان اتکا میکند!!!!
گفتیم که تاریخ جعل میکنید!!!!
Holodomor - WiKi
این گروهی که شما تار و مار کردید و با افتخار ازش حرف میزنید دست کم بیش از 2 میلیون نفر جمعیتشان بوده!!! جنگ جهانی اول هم 14 سال قبل از این واقعه تمام شده بود!!!! و این تعداد کشته مربوط میشود به سالهای 1932 تا 1933 ! یعنی قبلش کسی در این حجم و تعداد از قحطی نمرده بود!
حالا باز هم تاریخ جعل کنید و بیچارگی خود را بیشتر نشان دهید.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
kourosh_iran(11-21-2014)
این گزاره در یک بافتار دیگر است:
اگر برای رسیدن به آرمانی ، از وارون ان آرمان سود برده شود، اینرا میپرسند!
در این جا که سخن بر سر کشتار گوسپندان است، ابزار یکسان است، چه
در کشتارگاه ها که روزانه میلیونها جانور کشته میشوند و چه در عید قربان
اسلامی و پیشا اسلامی که ملیونها جانور کشته میشوند و هردو در پایان برای
خوردن است، تنها دگرسانی اش این است یکمی بنام سیر کردن آدمیان و دومی
بنام خشنودی خدا انجام میشود !! همین!!. هوش کردنش ساده است و هیچ پیوندی
به این پرسش کلیشه ای که هنوز گوهر آنرا هوش نکرده اید ندارد، پسر جان !!
•
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (11-22-2014),مزدك بامداد (11-24-2014)
باز هم این چیزها امروز اعتبار نداره خیلی. قدیم بحث استطاعت مالی برای وجوب حج و به تبع اون، قربانی کردن مطرح بود. الان بچه مدرسه ای ها را هم بصورت کاروان میبرند حج. پس همون مسلمین بی چیز در خود عربستان دستکم حج رفته اند که. ولی اگر بی چیز باشند پول قربانی خودشون رو میدادند نه اینکه بنشینند منتظر حاجی همسایه که گوشت بفرسته درب منزل.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (11-22-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)