و ما هم باید دوباره بگوییم جای جنایتکارانِ کمونیست در کجاست ؟! یا درستان را بلد شده اید ؟
باز که پرت و پلا سر هم کردید :))
و در سیستم کمونیستی همین کارگران و جهان و رنجبران و ... چه وضعیتی داشتند ؟ پس یک جای سخن شماست که لنگ است و دروغ میگویید نه ما!
اوووووووه! خوبه شما آخوند نشدی این طوری میری بالای منبر :))
شتر در خواب چی میبینه ؟!
چه جالب! حتا مثالهایتان بسته و درون قفسی است! درست مثل ایدئولوژیتان و تاریخش! ولی ما در محیط بسته و زندان فکر نمیکنیم و میدانیم نه یک! بلکه میلیاردها زالو در طبیعت و دنیای آزاد آسیبی به اکوسیستم که وارد نمیکنند هیچ! وجودشان هم لازم است.
یعنی اگر همین شما کمونیستها نباشید! سرمایه داری عزیز بیشتر به خطر میوفتد! چرا که دیگر تجربه عملی از امثال این ایدئولوژیها وجود نداشته و دنیا راحت تر فریب این یاوه ها را میخورد.
یعنی من تک و تنها برای خودم کار کنم میشود غیر اخلاقی :))))) نمردیم معنای اخلاقیات کمونیستی را هم فهمیدیم.
یک دفعه ای بفرمایید همه باید برای دولت جان بکنند خلاص دیگر :)))
هر چه بیشتر این لجنزار کمونیسم را هم میزنید بیشتر بوی گندش بلند میشود!
حالا دیدید خودتان به مزخرفاتی که به هم میبافید اعتقاد ندارید ؟!
اتفاقن یک زمانی به کلاغها هم جنس میفروختیم :))) بعضی وقتها هم خود کلاغها را!!!
این سامانه و قانون هم تنها جلوی پولدار تر شدن مرا گرفته! چرا که در قوانین آمریکا مجبور نیستم انقدر سگ دو بزنم! و اکنون که بخشی از سرمایه ام را به آنجا منتقل کرده ام به همان نسبت هم سگ دو زدنم کمتر شده! اتوماسیون کارهایم بهتر شده! سود دهیش هم بهتر شده. کیفیتش هم بالاتر رفته. پس خردمندانه تر است که از سوسیالیسم هر چه بیشتر فاصله بگیرم و دارم همین کار را هم میکنم.
وقتی قرار باشد همه ی در آمد و دیگران! من برود در خیک دولت و فقط بخور نمیری برای من باقی بماند این محاسبات شما کشک میشود.
خوبه اینها را میدانید و میخواهید هر دو سرش را ببرید :)))
هی بحران میشود! یعنی خیلی وقتها هم بحران نیست! حالا شما بفرمایید چرا در کمونیسم همش بحران است ؟! باز هم یک گُل به خودی زدید پدر جان.
واقعن نیست ؟! گویا شما یک مقداری زیادی چپکی سُرخکی همه چیز را میبینید.
اگر و شاید ؟! من ترجیح میدهم بالا کشیدن سرمایه ام به اگر و شاید بند باشد تا قطعن و حتمن!
هوش کردید یا بیشتر توضیح بدهم ؟!