• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 1 از 2 12 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 2183

جُستار: گفتگو پیرامون کمونیسم و سوسیالیسم

Hybrid View

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی terajedi21 نمایش پست ها
      درود دوست عزیز؛ جسارتم رو ببخشید ولی فكر نكنم شما آنچنان نسبت به سوسیالیسم شناخت كاملی داشته باشید.

همین كمونیستی خواندن كره شمالی و حتی چین و كوبا نشان آشكارا خطاست. چون ابتداً سوسیالیسم نه برای حدود

مرزها كه اعمالی تحت اتحاد جهانی است.
      درود!
      پیشاپیش از اینکه تند سخن میگویم از شما عذرخواهی میکنم!
      اتفاقن شناخت من از کمونیسم و سوسیالیسم مطمئنن به اندازه ای هست که بخواهم در مباحث مربوط به آن شرکت کنم و چرندیات کمونیستها را در بحث نشان دهم. کما اینکه تا کنون همین اتفاق افتاده و طرف کمونیست این بحث به بسیاری از پرسشهای مطرح شده نتوانسته پاسخ بدهد و یا کلن از پاسخگویی فرار کرده یا فرافکنی!
      این شعارها و حرفها هم تاریخ مصرفشان گذشته دوست گرامی! یک زمانی با سرمایه داری خواندن شوروی و ... میخواستند کثافت کاری کمونیستها را بر گردن سرمایه داران بیندازند! که اکنون این شیوه نخ نما و پوسیده هست و کسی ازش استفاده نمیکنه و ترجیح بر آن است که در مدح شوروی بسرایند!
      همچنین اتحاد جهانی خارج از حدود مرزها با هر دستور العمل و ایدئولوژی شدنی باشد آن ایدئولوژی قطعن سوسیالیسم و کمونیسم نیست! چرا که پیشتر همین ایدئولوژی نه تنها نتوانست این اتحاد را مستحکم نگاه دارد بلکه باعث تکه پاره شدن کشورهای مختلف و از بین رفتن اتحاد بین آنها و سپس پاره پاره شدن خودش و تولد کشورها و مرزهای جدید شد!

پس مهر ورزیده قبل از انجام دادن حملات شخصی این چنینی به شکل سرسری هم که شده این جستار را مطالعه بفرمایید تا با دیدگاه های ما آشنا بشوید! دفاعیات دوستان کمونیستتان را هم بخوانید و همیشه! این جمله من را مد نظر داشته باشید :

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      شما دو تا کمونیست رو نمیتونید پیدا کنید اختلاف نظر در اجرای کمونیسم نداشته باشند! دلیلش هم اینه که یک کمونیستی آمده یک دری وری مطلقی گفته! بعد که دستش رو شده نفر بعدی برای پوشاندن گند کاری نفر قبلی آمده گفته نفر قبلی کُس میگوید! درستش را من میگویم!
      که اشاره دارد به آغاز به بحث شما در این جستار! و هر سوسیالیست و کمونیست دیگری که در جهان وجود دارد طوری که اگر ما حتا یک حزب سوسیالیستی متشکل از دو نفر آدم داشته باشیم حتمن! بعد از مدتی انشعاب خواهد کرد و طرفین یکدیگر را به نوکری امپریالیسم متهم خواهند کرد!!!
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

2. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

kourosh_iran (11-16-2014)

رهگذر
      Level completed: 28%, Points required for next Level: 36
      بدون وضعیت

خالی

terajedi21 آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2014
      جُستارها
      0
      امتیازها
      564
      رنک
      11
      Post Thanks / Like
      سپاس
      6
      از ایشان 6 بار در 3 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      درود!پیشاپیش از اینکه تند سخن میگویم از شما عذرخواهی میکنم!اتفاقن شناخت من از کمونیسم و سوسیالیسم مطمئنن به اندازه ای هست که بخواهم در مباحث مربوط به آن شرکت کنم و چرندیات کمونیستها را در بحث نشان دهم. کما اینکه تا کنون همین اتفاق افتاده و طرف کمونیست این بحث به بسیاری از پرسشهای مطرح شده نتوانسته پاسخ بدهد و یا کلن از پاسخگویی فرار کرده یا فرافکنی!این شعارها و حرفها هم تاریخ مصرفشان گذشته دوست گرامی! یک زمانی با سرمایه داری خواندن شوروی و ... میخواستند کثافت کاری کمونیستها را بر گردن سرمایه داران بیندازند! که اکنون این شیوه نخ نما و پوسیده هست و کسی ازش استفاده نمیکنه و ترجیح بر آن است که در مدح شوروی بسرایند!همچنین اتحاد جهانی خارج از حدود مرزها با هر دستور العمل و ایدئولوژی شدنی باشد آن ایدئولوژی قطعن سوسیالیسم و کمونیسم نیست! چرا که پیشتر همین ایدئولوژی نه تنها نتوانست این اتحاد را مستحکم نگاه دارد بلکه باعث تکه پاره شدن کشورهای مختلف و از بین رفتن اتحاد بین آنها و سپس پاره پاره شدن خودش و تولد کشورها و مرزهای جدید شد!پس مهر ورزیده قبل از انجام دادن حملات شخصی این چنینی به شکل سرسری هم که شده این جستار را مطالعه بفرمایید تا با دیدگاه های ما آشنا بشوید! دفاعیات دوستان کمونیستتان را هم بخوانید و همیشه! این جمله من را مد نظر داشته باشید :که اشاره دارد به آغاز به بحث شما در این جستار! و هر سوسیالیست و کمونیست دیگری که در جهان وجود دارد طوری که اگر ما حتا یک حزب سوسیالیستی متشکل از دو نفر آدم داشته باشیم حتمن! بعد از مدتی انشعاب خواهد کرد و طرفین یکدیگر را به نوکری امپریالیسم متهم خواهند کرد!!!
      خوب با وجود امپریالیسم میگم اجتماع سوسیالیستی نمی تواند وجود داشته باشد! جسارتا شما گویا ملتفت نشدید كه بنده رو تشویق به خواندن گفتارهای قبلی می كنید. مدلهای یك اجتماع موفق مثل كمون پاریس و انقلاب بلشویك ها تا قبل از روی كار آمدن استالین و البته كیبوتص ها در اسرائیل، البته همه اینها قوام اندكی خواهند داشت؛ البته كیبوتص ها همچنان پابرجا هستند و حل نشده اند.

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی terajedi21 نمایش پست ها
      خوب با وجود امپریالیسم میگم اجتماع سوسیالیستی نمی تواند وجود داشته باشد! جسارتا شما گویا ملتفت نشدید كه بنده رو تشویق به خواندن گفتارهای قبلی می كنید. مدلهای یك اجتماع موفق مثل كمون پاریس و انقلاب بلشویك ها تا قبل از روی كار آمدن استالین و البته كیبوتص ها در اسرائیل، البته همه اینها قوام اندكی خواهند داشت؛ البته كیبوتص ها همچنان پابرجا هستند و حل نشده اند.
      چیزی که یک ماهه یا دو ماهه نابود شود یک مدل موفق نیست! ناپایدار است، سست است! و تنها راه پایدار کردن و استحکام این سستی برپایی دیکتاتوری هایی نظیر شوروی و کره شمالیست.
      در عین حال من نه تشویق بلکه خیلی روشن از شما خواستم در صورتی که براتون مقدوره گفتگوهای پیشین رو بخونید! چرا که پیشتر بسیار از آنچه احتمالن میخواهید بگویید مطرح شده و در باره اش بحث شده و نیازی نیست در یک چرخه باطل بیوفتیم و تمام آن سخنان قبلی را دوباره تکرار کنیم.
      جناب مزدک باید نمونه خوبی از این دور باطل باشند که سوزنشان روی برخی گفته های پیشتر پوچ شده شان گیر کرده و فکر میکنند با تکرار یک سخن و ادعا آن سخن ثابت میشود! نتیجتن ما هم فکر میکنیم ایشون به خاطر کهولت سن آلزایمر گرفته اند هی یک چیز را تکرار میکنند.

عدم وجود مالکیت خصوصی در کیبوتص ها هم یکی از آن پدیده هاییست که قابل قبول نیست! ولی آنچه قابل قبولش میکند عضویت داوطلبانه در این جوامع است! نه با زور و سرکوب و باتوم و کشتار و .... (که البته اگر همینها هم زورشان برسد یحتمل کشتار و جنایت به راه خواهند انداخت) .
      بخشی از آنچه من از کیبوتص ها میدانم این است که حتا مسکن در آنها اشتراکیست! همین بخش در صورت حقیقت داشتن کافیست تا یک خط قرمز دور آن بکشیم.
      دکتر ساسی

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      عدم وجود مالکیت خصوصی در کیبوتص ها هم یکی از آن پدیده هاییست که قابل قبول نیست! ولی آنچه قابل قبولش میکند عضویت داوطلبانه در این جوامع است! نه با زور و سرکوب و باتوم و کشتار و .... (که البته اگر همینها هم زورشان برسد یحتمل کشتار و جنایت به راه خواهند انداخت) .
      بخشی از آنچه من از کیبوتص ها میدانم این است که حتا مسکن در آنها اشتراکیست! همین بخش در صورت حقیقت داشتن کافیست تا یک خط قرمز دور آن بکشیم.
      در اسرائیل ۲ نوع دهکده اشتراکی‌ وجود داره ، یکی‌ کیبوتز هست که همه چیز اشتراکی‌ هست ، یعنی‌ از تمامی‌ اموال دهکده همه سهم مشترک دارند ، یک نوع دیگه مشاو هست که ابزار تولید مثل کارخونه و تراکتور اشتراکی‌ هست ولی‌ بقیه چیز‌ها خصوصی! ورود و خروج به همه اینها هم اختیاری هست هرکه هر زمان دوست داشت میتواند برود!
      "A Land without a People for a People without a Land"

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Theodor Herzl نمایش پست ها
      اگه از نظر سیستم اقتصادی در نظر بگیرید ، من با شما موافق هستم که شوروی اشتباهات زیادی کرده ، برای همین هست که خیلی‌ از یهودی‌‌های مارکسیست به اسرائیل فرار کردند در سال‌های ۱۹۱۰ تا ۲۰! از روسیه! یک گروه هم رفتند تروتسکی رو در تبعید در مکزیک دیدند و در واقع blessing اون رو برای سیستم کیبوتز گرفتند ، اون سیستم اقتصادی که من ازش دفاع می‌کنم ، سیستم سوسیالیستی اسرائیلی هست ، یعنی‌ زندگی‌ کیبوتز برای هرکه که دوست داره ، زندگی‌ کپیتالیستی هم برای هرکه دوست داره!

ولی‌ دلیل مخالفت من با سیستم اقتصادی شوروی ، نشونه موافقت با کاپیتالیسم نیست ، سیستم اقتصادی کاپیتالیسم هنوز غیر انسانی‌ است ولی‌ هرکه به انتخاب آزاد خود رفت آن سمت ، دیگر به ما کاری نیست ، همه چیز در یک جامعه آزاد بر اساس consent است
      اتفاقن در میان کمونیستها شوروی از نظر اقتصادی خیلی کمتر اشتباه داشته! ما منکر این نیستیم!
      ولی در قیاس با کشورهای سرمایه داری حرفی برای گفتن نداشته!
      در زمینه حقوق بشر هم که ریده بوده! و یکی از مخوف ترین دیکتاتوریهای دنیا بوده.

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Theodor Herzl نمایش پست ها
      در اسرائیل ۲ نوع دهکده اشتراکی‌ وجود داره ، یکی‌ کیبوتز هست که همه چیز اشتراکی‌ هست ، یعنی‌ از تمامی‌ اموال دهکده همه سهم مشترک دارند ، یک نوع دیگه مشاو هست که ابزار تولید مثل کارخونه و تراکتور اشتراکی‌ هست ولی‌ بقیه چیز‌ها خصوصی! ورود و خروج به همه اینها هم اختیاری هست هرکه هر زمان دوست داشت میتواند برود!
      اختیاری بودن موضوع به اندازه کافی به آن بعد اخلاقی میدهد که قابل قبول باشد! خوب هر کسی هم که دوست دارد در آن سیستم زندگی کند خوب برود زندگی کند! هر کسی هم نمیخواهد نمیرود.

زورتپان و چپاندنِ هر چیزی آن را غیر اخلاقی میکند. به طور مثال کمونیستها نه تنها به زور و با کشتار و خون ریزی و قحطی میخواهند حکومت کمونیستی به راه بیندازند! بلکه اگر کسی آن را نخواهد و حتا بدون مخالفت و شورش و ... بخواهد آن جامعه را ترک کند محکوم به مرگ است و کشته میشود! سوای اینکه کمونیسم به جز گند چیز دیگری بالا نیاورده زور تپان کردنش هم غیر اخلاقی تر و فاسد ترش هم میکنه.

به طور مثال کمونیستها یک میلیون و دویست و هفتاد و نه هزار نفر را در برلین شرقی (و در کل 16 میلیون نفر را در آلمان شرقی) زندانی کردند و تنها در پای دیوار برلین 136 نفر کشته شدند که به بیشترشان شلیک شده بود! جرمشان چه بود ؟! تمایل برای زندگی در دنیایی دیگر.

فهرست قربانیان : List of deaths at the Berlin Wall - WiKi

جناب مزدک همه یا بیشتر این 136 نفر + آن 16 میلیون نفر را نوکر امپریالیسم و مفت خور و بهره کش میدانند و کشتارشان را واجب! پس رواست که ایشون رو هم به خاطر این طرز فکر در دسته جنایتکاران و بشر ستیزان قرار بدهیم. کما اینکه تفکرات ضد بشری و مالیخولیاییشون رو پیشتر هم در همینجا با صدای بلند و رسا اعلام کرده اند.

چه شما بپذیرید چه نپذیرید، کمونیست جماعت مرتجع ، خرفت ، زورگو و جانیست و به محض مهیا شدن فضا دست به جنایت میزند کما اینکه پیش از این هر کجا که قدرت را در دست گرفته اند به هر مخالفی یک برچسب نوکر بهره کش چسبانده اند و کشتارشان کرده اند. درست همان کاری که باقی عَن و گه های دیکتاتور و جنایتکار کرده اند، میکنند و خواهند کرد.
      دکتر ساسی

7. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

kourosh_iran (11-17-2014)

بازداشت همیشگی
      Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خالی

kourosh_iran آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Jul 2014
      جُستارها
      39
      امتیازها
      7,801
      رنک
      59
      Post Thanks / Like
      سپاس
      537
      از ایشان 546 بار در 365 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      جناب مزدک همه یا بیشتر این 136 نفر + آن 16 میلیون نفر را نوکر امپریالیسم و مفت خور و بهره کش میدانند و کشتارشان را واجب! پس رواست که ایشون رو هم به خاطر این طرز فکر در دسته جنایتکاران و بشر ستیزان قرار بدهیم. کما اینکه تفکرات ضد بشری و مالیخولیاییشون رو پیشتر هم در همینجا با صدای بلند و رسا اعلام کرده اند.
      بنده هم از اینطور حرفهای جناب مزدک تعجب میکنم. چون ایشون رو آدم دانشمند و باهوش و خردمندی میدونستم و این حرفها و دچار این اشتباهات شدن از فردی مثل ایشون بعید بنظر میاد!
      بخاطر همین من شخصا فکر کردم که شاید خودشون تجربهء شخصی تلخی در نظام سرمایه داری داشتن و شاید صدمهء سختی خوردن و فکر میکنن حقشون به نحوی از انحاء بر اثر این نظام پایمال شده، که در نتیجه دچار این افراط و قضاوت های احساسی شدن.
      شاید هم موضوع چیز دیگری باشه که به فکر ما نمیرسه!
      ویرایش از سوی kourosh_iran : 11-17-2014 در ساعت 07:43 AM

9. یک کاربر برای این پست سودمند از kourosh_iran گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (11-17-2014)

سرنویسنده سوم
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

ریلکس

مزدك بامداد آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      ماندگاه
      هندوستان
      جُستارها
      4
      امتیازها
      51,229
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,264
      از ایشان 5,538 بار در 2,053 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      40 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_iran نمایش پست ها
      بنده هم از اینطور حرفهای جناب مزدک تعجب میکنم. چون ایشون رو آدم دانشمند و باهوش و خردمندی میدونستم و این حرفها و دچار این اشتباهات شدن از فردی مثل ایشون بعید بنظر میاد!
      بخاطر همین من شخصا فکر کردم که شاید خودشون تجربهء شخصی تلخی در نظام سرمایه داری داشتن و شاید صدمهء سختی خوردن و فکر میکنن حقشون به نحوی از انحاء بر اثر این نظام پایمال شده، که در نتیجه دچار این افراط و قضاوت های احساسی شدن.
      شاید هم موضوع چیز دیگری باشه که به فکر ما نمیرسه!
      برای پدافند از حقوق زنان که آدم نباید خودش زن باشد!
      آنچه هم که به اندیشه ی شما نرسیده است این است که
      گول سفسته ی ایشان را خورده و از کنج های تاریخ ناآگاهید!
      خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
      خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
      چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
      بــه دانــش روان را هــمی پــرورد

11. یک کاربر برای این پست سودمند از مزدك بامداد گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (11-17-2014)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      ببینید هنوز چیزی رو که من گفتم بطور روشنی جواب ندادید!
      منتظر پاسخ درست و حسابی نباشید! چنین پاسخی وجود ندارد. پیشتر همه اینها پرسیده شده و تنها دری وری و برو توی فلان جا قاطی نخود سیاه ها نوشته ام و اینها دریافت شده.

مثلا یکی درسش رو خوب میخونه و به مراتب بالا در علم و فناوری میرسه، خب عوضش احتمالا یک عمر حالش رو میبره و اگر برای درس خوندن 100 واحد زحمت کشیده ممکنه از بابت همین در بقیهء عمرش 100000 واحد راحتی گیرش بیاد! اینکه طبیعی هست و طرف به این خاطر مجرم و بهره کش نمیشه. طرف مثلا چند سال درس میخونه زحمت میکشه همت و زیرکی به خرج میده و پزشک میشه، بعدش یه عمر راحت پولهای خوب درمیاره و احترام و شان اجتماعی هم داره. حالا یکی که درس نخونده تنبلی کرده حماقت کرده خب ممکنه در بقیهء عمرش چوب اون رو بخوره و 100 واحد کم کاری کرده ولی بجاش 100000 واحد کونش پاره بشه!
      دوستان کمونیستی ما در همین انجمن و در تالارهای دیگر پیشتر درس خواندن و تحصیل کردن را ابزار سرمایه داران و بهره کشان برای استثمار توده ها خوانده بودند! شما خبر ندارید!

کودک درون ایشون روی مود لجبازی هست و البته بنا به سن و سال ایشون قبول اینکه ایدئولوژی که بیشتر عمر بهش باور داشته اند ناکارآمد و به درد نخور هست باعث فرو ریختن ساختار فکریشان میشود! برای همین مدام این لاطائلات را تکرار میکنند.

ایشون هر تجربه ای هم که داشته اند! حاضر به ترک دنیای سرمایه داری و مهاجرت به بقایای کمونیسم نیستند! چرا ؟!
      پیشتر برخی پیشنهادهای 100% کمونیستی هم به دوستان کمونیست اینجا داده شد که همگی متواری شدند پس از شنیدنشان! و معنی رفتارشان باور نداشتن خودشان به آنچه تبلیغش میکنند هست! درست مثل آخوندها. ولی آخوندها از اینها زرنگ تر هستند و خَر سواری رو خوب یاد گرفتند. اینها هنوز در دوره آموزشی به سر میبرند.
      دکتر ساسی

سرنویسنده سوم
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

ریلکس

مزدك بامداد آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      ماندگاه
      هندوستان
      جُستارها
      4
      امتیازها
      51,229
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,264
      از ایشان 5,538 بار در 2,053 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      40 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      به طور مثال کمونیستها یک میلیون و دویست و هفتاد و نه هزار نفر را در برلین شرقی (و در کل 16 میلیون نفر را در آلمان شرقی) زندانی کردند و تنها در پای دیوار برلین 136 نفر کشته شدند که به بیشترشان شلیک شده بود! جرمشان چه بود ؟! تمایل برای زندگی در دنیایی دیگر.
      فهرست قربانیان : List of deaths at the Berlin Wall - WiKi
      سفسته ی پهلوان پنبه!
      شما بازهم جای ما سخن گفتید؟ نکنید اینکار زشت را که گوبلز هم میکرد!
      آنها، همچنان که گفتیم، گول خوردگان موز و تلوزیون رنگی بودند که به
      جای کاریاری به مردم خود، برای یک تکه استخوان بیشتر به نوکری باختر
      میرفتند. جلوگیری از انها برای پایندگی میلیونها تن دیگر بایسته بود، همچنان
      که شما دندان پوسیده ی خود را دور امیندازید. آمریکا هم ناچار شد روی
      هیروشیما بمب اتم بیندازد که اگر نمی انداخت، مردم بیشتری کشته میشدند.
      خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
      خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
      چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
      بــه دانــش روان را هــمی پــرورد

14. یک کاربر برای این پست سودمند از مزدك بامداد گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Philo (11-18-2014)

مدیر تالار
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مزدك بامداد نمایش پست ها
      سخن بیهوده و سنجش بیجایی است. اگر داعش آبگوشت بخورد، کمونیستها نباید بخورند؟
      پس آبگوشت خوردن = سر بریدن و آدم کشتن :))))

همین داعش را از بیخ چه کسانی پدید آوردند ؟ چه کسانی انگشت در خاورمیانه و آفریکا
      و بهار عربی ! را پدید اوردند ؟
      چه کسانی انگشت در افغانستان فرو کردند و خواستند کمونیسم را در آن برپا سازند که نتیجه مقاومتِ جبهه های مخالف شد افغانستانی ویران و در دست افراط گراهای مسلمان و نتیجتن طالبان و ...
      همین الانش چه کسانی دارند از بشار اسد که نه تنها یک دیکتاتور و جنایتکار است (مثل تمام کمونیستهای تاریخ) بلکه مسبب اصلی ظهور داعش هست حمایت میکنند ؟! روسیه جون جونی شما!
      چه کسانی فکر تجزیه اوکراین به سرشان زده و آنجا را به گه کشیدند ؟! لابد آمریکا ؟!
      انقدر مهمل به هم نبافید جناب مزدک!

بر آگاهان نیز
      روشن است که پدید امدن همین جمهوری اسلامی هم با انگشت آمریکا در پیوند است و
      درست مانند مجاهدین افغان !
      این آگاهانی که شما میگید یحتمل یک مشت فسیل با توهم تئوری توطئه نیستند ؟! همین آگاهان نبودند که مردم را تشویق به عملیات چریکی و حمایت از چریکی های فدایی خلق و کوفت و درد زهر مار کردند ؟!
      همان حزب توده که شما خودتان را برایشان چپ و راست شهید میکنید پشتیبانان خمینی نبودند ؟!
      بشینید برای تطهیر توده ای ها باز هم تاریخ جعل کنید! خجالت نکشید.
      آگاهان ! :)))))

و در این راستا، رنجبران جهان، بویژه کمونیستها بیشترین رُل را خواهند بازی کرد!
      در راستای کشتار و برپایی مخوف ترین دیکتاتوریهای تاریخ ؟ :)))

چندی پیش هم گفته بودند که این یارو عمویش را جلوی سگ انداخته،
      سپس روشن شد که ساخته و پرداخته ی کره جنوبی ها بوده. ابزار
      پروپاگاند سرمایه داران برای همین کار میکند که تباهی های خودشان
      را لاپوشانی کرده و دیگران را لجن مالی کنند. همه دیگر یادشان رفته
      که میلیونها ویتنامی بدست آمریکا با ناپالم و زهر نارنجی و بمب خوشه ای
      نابود شدند ولی دلشان برای کسانی که گویا برای دیدن فیلم کشته شده اند،
      میسوزد! پس اینها اشک تمساح است برای پایندگی بخور بخور انگل های
      بهره کش و اندسالار (اولیگارش) های آمریکایی و جورج سوروش ها !
      پس میفرمایید نکشته ؟!
      جالبه جناب مزدک میگویند خبر دروغ است چون کره جنوبی گفته! (=سفسطه) اینجاها که میشود سفسطه دانی جناب مزدک معکوس کار میکند :))))

بیجاست، هومنی[١] در آن است که اندک زالو ها و انگل هایی را که بیشینه[٢] ی جهانیان را
      به بدبختی دچار کرده اند از میان برداریم،
      پس نابود کردن کمونیستها اوج هومن دوستیست :)))

اگر این انگل ها خود دست از مکیدن خون مردم
      و چپاول بنمایه[٣] های سرزمین ها، بر میداشتند که دیگر نیازی به شورش و واژگشت[٤] و
      گیوتین و تیرباران و .. بود، ولی چون دست بر نمیدارند، ناچاریم که با انها بجنگیم و در
      این جنگها، ۹ بارش را انها پیروز میشوند و کارگران و شورشیان را کشتار میکنند و
      یک بار هم ما پیروز میشیم که تاوان این ۹ بار را از انها می ستانیم !
      پس ما هاییکه زالو هارا له میکنیم بو از "انسانیت" بوده ایم و نه زالوها و نوکرانشان!
      نمیدانم این خرفتی که در سخنانتان پیدا شده از کجا ناشی میشود! لجاجت یا چیز دیگری!
      پیشتر گفته بودیم این شمائید که به جنگ سرمایه داران رفته اید و حال که توسط آنها پاره گشته اید ناله میکنید!
      بعد مدعی شدید که جنگ شما تیلیغاتی و فرهنگی و ... است! بعدتر که کثافتکاریهایی که نتیجه همین تفکران و حرفهای شماست رو شد از رابین هود و اسپارتاکوس و ... حرف زدید!!!
      اکنون خودتان دارید با زبان خودتان میگویید که به جز کشتار و جنایت هدف دیگری ندارید! پس اگر در این راه انگشت شدید انقدر ناله نکنید چرا که هیچ جای دنیا برای قاتلین و جنایت پیشگان هورا نمیکشند!

آنها، همچنان که گفتیم، گول خوردگان موز و تلوزیون رنگی بودند که به
      جای کاریاری به مردم خود، برای یک تکه استخوان بیشتر به نوکری باختر
      میرفتند. جلوگیری از انها برای پایندگی میلیونها تن دیگر بایسته بود، همچنان
      که شما دندان پوسیده ی خود را دور امیندازید. آمریکا هم ناچار شد روی
      هیروشیما بمب اتم بیندازد که اگر نمی انداخت، مردم بیشتری کشته میشدند.
      باز هم که همان مزخرفات قبلی را تکرار کردید!
      فقط جمهوری اسلامی و داعش گول خوردگان را اعدام میکنند و میکشند و سر میبرند! + کمونیستها.
      پیشتر پاسخ این دری وری مطلق شما بارها داده شده است! از رو بروید جانم.
      شما بنا به آنچه تا کنون نوشته اید حتا حق انتخاب آزادانه مکان و سامانه زندگی را برای افراد به رسمیت نمیشناسید! و به آنها (به کل جمعیت یک کشور) میگویید گول خورده و نوکر و ... بعد به شکلی وقیحانه دم از هومن دوستی و انسانیت و ... هم میزنید! به راستی که هیچ چیز از سید علی خامنه ای کم ندارید! (مثل اینکه هم سن و سال هم هستید )
      دکتر ساسی

16. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

kourosh_iran (11-18-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)

جُستارهای همانند

1. گفتگو پیرامون فمینیسم
      از سوی shirin در تالار زنامرد
      پاسخ: 516
      واپسین پیک: 03-29-2020, 07:36 PM
    2. گفتگو پیرامون فمینیسم
      از سوی shirin در تالار هماندیشی
      پاسخ: 161
      واپسین پیک: 03-15-2013, 08:51 PM
    3. مازوخیسم / سادیسم / لذت‌جویی و ...
      از سوی yasy در تالار گفتگوی آزاد
      پاسخ: 6