sonixax (10-23-2014)
That's what she said!
همانطورکه گفتم نمیدانم، مشکل من الان دسترسی به دختران بالای ۷ هست. بیشتر حلقههای اجتماعی که در آنها رفت و آمد میکنم کُسهای کیری ۵ و ۶ را میگذارند روی طبق حلواحلوا میکنند. اینست که در چنین محیطی اگر یک ۸ هم پیدا بشود مثل یک ۱۰ رفتار خواهد کرد. من خودم را گرفتار کردهام ولی شما که الان دارید زمان و انرژی بیشتری روی زندگی جنسی خودتان هزینه میکنید هیچ دلیل ندارد به کس معمولی رضا بدهید.
زنده باد زندگی!
Anarchy (10-23-2014),Dariush (10-23-2014),sonixax (10-23-2014),undead_knight (10-23-2014)
ما به کمکهای راهگشای شما امیدها داشتیم امیر جان!
چطوری گرامی؟
من میگویم من به زودی چندتا از تجربیاتی که داشتهام را اینجا خلاصه بکنم و رویشان بحث بکنیم و ببینیم که چرا وقتی روشی یکسان را برای این دو گروه از دخترها اجرا میکنم به نتیجهی مشابه نمیرسم؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (10-23-2014)
غیرممکن است که مردی دچار خشکسالی یا زبالهگردی نشود. بهترین راه برای بیرون رفتن از آنها اینست که اهمیتی ندهید و خودتان را با کارهای جدیتری سرگرم بکنید و همزمان به هرچه دختر زیبا میبینید پیشنهاد دوستی بدهید تا اینکه از این وضع خلاص بشوید. من وانگهی مشکلم اینست که فعلا حوصله و علاقهی هزینه کردن زمان روی کس را ندارم و میخواهم با یک تلفن بیاید خانه. فارغ از اینکه چقدر مرد آلفایی هستید، هیچ زن بالای ۷ به این آسانی خود را وانخواهد داد.
زنده باد زندگی!
kourosh_bikhoda (10-25-2014),Russell (10-24-2014),sonixax (10-24-2014),undead_knight (10-24-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (10-23-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)