"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (08-08-2014)
راستش منهم غنیترین منبعی که در اینباره میشناسم همان دنجراندپلی است، من خودم از اینها استفاده نمیکنم چون تستسترونم از طریق وزنه زدن به بالاتر از حد نرمال رسیده! اما در همین ایران مربی که پیر این کار باشد زیاد است. اول شش ماه وزنه بزنید، خواب خودتان را درست بکنید، غذایتان را درست بکنید، چربی بدن را به زیر ۱۰٪ برسانید، بعد یک آزمایش بدهید و در صورت «متوسط» بودن یا پائین بودن یک دوره استروئید مصرف بکنید. نظر من اینست. تکتک مردانی که زیر نظر من به باشگاه رفتهاند در کمتر از شش ماه سطوح تستسترون مطلوبی پیدا کردهاند و زندگیشان تغییر کرده.
شما وزنه میزنید؟
زنده باد زندگی!
sonixax (08-08-2014)
الان نه، ولی قبلا (یکی دو سال پیش) یکی دوسالی میزدم، البته اثر مثبت کلی آنرا هم حس میکردم ولی خوب از خیلی فاکتورها میتواند ناشی شده باشد. در آن زمان رشد من پس از مدتی متوقف شد (به علت آشنایی نادرست، مربی بد و...) و همان شد که دلزده و خسته شدم. ولی الان که فکر میکنم گمانم اینست که شاید این تنبلی و کمانرزی بودنم در اصل ریشهاش هرمونی باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
خیلی احتمال زیادی دارد. حواسپرتی، بیحوصلگی، خجالتی بودن، پرخوابی، کمخوابی، لاغری، چاقی... همه میتوانند با تستسترون در ارتباط باشند، و در خیلی از موارد، حقیقتا هستند! بروید پیش یک پزشک عمومی درمانگاه و بخواهید که یک آزمایش برای اندازهگیری سطوح تستسترون برایتان بنویسد، همینطور قند و چربی و استروژن و تیروئید. بگویید موهایم ریزش دارد اگر نمیخواهید دلیل حقیقی را با او در میان بگذارید.
زنده باد زندگی!
sonixax (08-08-2014)
من نمیدونم کسی واقعا این چرندیات رو جدی میگیره؟ توهم آدما تا کجا میتونه ادامه داشته باشه که به همچین جایی برسه! شما واقعا فکر میکنی با این توهینها و بی ادبی ها کسی جز دخترای خیابانی و لاشی به شما پا میدن آخه؟ من اگر دوست پسرم بخاد به این شکل به من توهین بکنه و شخصیت منو تخریب کنه کمتر از یه سیلی آبدار نباید انتظار داشته باشه!
خوشآمدید،
از کجا میدانید که سیلی آبدار خوردن هدف ما نباشد؟ آن ماجرای عبید زاکانی را شنیدهاید که درویشی به در خانهای رفت؟
دیگر آنکه «لاشی» کدام است؟ آیا زنان آزادیطلبی که میخواهند سکشوالیتهی خود را بیازمایند «لاشی» هستند؟ این حرفها تحقیر خواهران معنوی خودتان است. شما باید ببینید خودتان چه مشکلی دارید که آزاداندیشی زنان دیگر مزاحمتان میشود..
زنده باد زندگی!
؟!
اوه! یعنی اینقد در کف هستید که از سیلی خوردن هم لذت میبرید؟
ولی بدبختی اینه که بعد از سیلی چیز دیگه ای در انتظارتون نیست!
این من نیستم که اونها را تقبیح یا سرزنش می کنم، حتی از وقتی که دارم از واژه هایی مثل لاشی یا خیابانی استفاده می کنم، بلکه این شما هستید که چنین اینکارو میکنید وقتی که از پرهیز کردن از زنهای لاشی حرف میزنید و ... من فقط از نشانه های کلامی خودتون برای انتقال منظورم استفاده کردم.
ضمنا سوال من هنوز سر جاش هست و بدون جواب مونده: چه کسی به کسی که به شخصیتش توهین میکنه علاقه مند میشه واقعا؟ شما گویا دارید رویاپردازی میکنید گرامی! تنها شاید اشخاص بی مایه و دون صفت باشند که از این ارازل بازی های به ظاهر بامزه خوششون بیاد. یک دختر متشخص همانقدر از این شوخی های خیابانی خوشش میاد که شما از شوخی های خیابانی دوستان پسرتون.
البته، سیلی خوردن از دختران زیباروی آنچنانی میتواند لذتبخش باشد، همانطورکه بوسههای دختران معمولی «دارای شخصیت خوب» دردآورست.
این نقد جالبیست، ولی درست نیست. بازی را میتوان با میزان لاشی بودن دختر تنظیم کرد، دختری که وسط خیابان با صدای بلند از شما میپرسد «تنهایی اومدی دختربازی» ، آنقدر لاشیست که اشارهی شما به «دوستتان» را هم تحمل بکند، دختر دیگری که گهتست میکند «من با مردای غریبه حرف نمیزنم» و کمتر لاشیست، جواب متناسب و درخور میشوند که «پدر و مادرتم یه روزی غریبه بودن».
من اتفاقا عاشق شوخیهای خیابانی دوستان پسرم هستم، اصلا هر وقت به رفقا میرسم تا یک انگشتی به آن فرزاد پدرسوخته نرسانم آرام نمیگیرم، یکبار وسط پارک ملت شلوارش را کشیدم پائین... تا خود ونک دنبالم دوید
زنده باد زندگی!
پس فکر کنم دو سه تا سیلی از من که بخورید ارضا می شید
آهان! خب بازم اشکال سر جاش هست. ببینید در واقع نوع عباراتی که شما استفاده می کنید شاید زیاد مهم نباشه، رفتارتون به خودی خود توهین امیز و بی ادبانه هستش. من خودم رو میزارم جای شخصیت اون دختری که شما باهاش همچین برخوردایی میکنین و میبینم که به هیچ وجه نمیتونم همچین شخصیت بی ادبی رو تحمل کنم.
ببینید شما باید بدونید که تمامِ اینهایی که میگید شاید مدت کوتاهی برای دختر جذاب باشه، اما بعد از اون خیلی زود از این شوخی های زشت و بی ادبانه دلزده میشه و میره پی کارش.
اگر اینطوری نبودید تعجب میکردم. از کسی که اینجا همچین چیزایی مینویسه نمیشه بیشتر از این هم انتظار داشت. یاد اون دو تا بازیکن پرسپولیس افتادم که تو زمین فوتبال با هم شوخی دستی میکردن.
بیشتر دختران از زیبایی خودشان برداشتی «خوشبینانه» دارند و گمان میکنند جزو سیلیزنها هستند، ولی کار به پای میز معامله که میرسد ۹۹.۹٪ آنها روی دو زانو برای سیلی خوردن التماس میکنند.
بله همینست، نمیتوانید او را تحمل بکنید و دلتان میخواهد بگیرید ادبش بکنید، نشانش بدهید دنیا دست کیست، پسرهی پر رو، فکر کرده کیست؟ چنان او را به زانو دربیاورم، حالا ببنیید، درستش میکنم، همین امشب... در همان حال، بتای مؤدب دست به سینهی پیشبینیپذیر ِ ملالآور، منتظر است فرصت بکنید و بیستمین اساماس او را بعد از چهار ساعت تأخیر پاسخ بدهید و رستورانی که قرار است فردا جمع دوستانتان را غذا بدهد تعیین بکنید.
به هر حال پسر با ادب ِ باشخصیت آن بیرون زیاد است، شما میتوانید بروید با آنها، دلتان هم برای ما نسوزد کارمان راه نیافتاد خبرتان میکنیم.
برای من بیست دقیقه کافیست، برخی دوستان هستند که تریاک میزنند و شاید تا یک ساعت هم طول بکشد، بعد از آن هرجا رفت به سلامت.
پ.ن: @Dariush این لاس خشکهها را به آن جستارهای کناری منتقل بکنید لطفا.
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)