برای ورود به ایدئالیسم کتاب فارسی بدرد بخوری نیست . ایدئالیسم آلمانی - ذاکرزاده هست که خوندنش بد نیست اما
زیاد نمیشه به تألیف های فارسی اعتماد کرد ولی بهتر از هیچی است .
کانت هم نقد قوه حکم به فارسی ترجمه شده ( رشیدیان ) و به نظر ترجمه خوبی است . برای نقد های کانت ولی براحتی
ترجمه های انگلیسی خوبی است و زیاد به زحمت نخواهید افتاد .
کل کارهای شیلر را آنلاین اینجا میتونید بخونید . انگلیسی
چند اثر از فیشته اینجا ، گوته اینجا
یکسری از آثار فوئرباخ هم اینجا میتونید بخوانید
در مورد هگل هم فارسی و انگلیسی به راحتی می تونید پیدا کنید ولی کتاب عنایت را طرفش نرید چرا
که بسیار قدیمی و از رده خارج است . من پیشنهاد میکنم در مورد هگل بیشتر مقاله بخوانید تا آثار خودش
چرا که هم آثار خودش سخت است هم اینکه آلمانی پیچیده ای دارد و با کلمات بازی میکند ولی به فارسی
یک فرهنگ فلسفی از کلمات کلیدی هگل است که بدرد بخور میتواند باشد .
Friedrich Schlegel's Lucinde and the Fragments
ویرایش از سوی demeter : 08-08-2014 در ساعت 08:25 PM
از دوستان کسی هست که تمایل به گفتگو پیرامون لاکان و اسلافاش داشته باشد؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
من نظرم اینست که مشتی رند هستند مطلع به همینکه ما «بازی» نامیدهایم، و از آن برای تشکیل باندی کالتمانند و بسیار متنفذ در اروپای لاتین استفاده کردهاند. دستکم آن بخشی از حرفهایش که معنی میدهد، جز از این طریق قابل درک نیست(زن وجود ندارد، زن عارضهی مرد است، سکس وجود ندارد و ...).
ژیژک به نظر کلاش/شارلاتان/نابغهای میآید که حقایق جهان را به زبان «چپپسند» بیان میکند و به این جماعت مفلوکی که بطور داوطلبانه ارتباط خود را با عینیات پیرامونشان از دست دادهاند یادآوری میکند، و محبوبیت و شهرت او نیز از همین جهت است.
زنده باد زندگی!
Dariush (08-09-2014),Nikzad Mehrazmanesh (05-28-2015),Russell (08-09-2014),sonixax (08-09-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (09-07-2014)
دوستانی که کسی میتونه به من توضیح بده برادران اسلامیست در این لینک دقیقا چی گفتن ؟
خلقت ماده اولیه توسط خداوند چگونه می باشد؟ آیا چیزی غیر از خدا و در عرض خدا وجود داشته است. - گنجینه پاسخها - اسلام کوئست - مرجعی برای پاسخگویی به سوالات دینی، اعتقادی و شرعی
Russell (10-04-2014),sonixax (10-04-2014),undead_knight (10-04-2014)
با زبون بی زبونی گفته نمیدونیم :)))) چی کار به خدا دارید که هست یا نیست پیغمبرش مهمه که هست :))))این بحث ارتباط نزدیکی با بحث ربط حادث و قدیم دارد. کلید فهم این قضیه در درک مسئله وجود و عدم و بحث تجلی نهفته است. منظور از تجلی خدا آن است که یک وجود در عین حال که خدا نیست ولی خدا نما شده است تجلی خدا یعنی موجودی که از خود نیست شده و به هستی خدا هست شده و در واقع هم هست و هم نیست. با پذیرش بحث «تجلی» نه بحث ترکیب در خدا پیش می آید و نه نیاز به تصور موجودی در عرض خدا خواهد بود. برای توضیح مطلب به پاسخ تفصیلی مراجعه کنید.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (10-04-2014),undead_knight (10-04-2014)
Anarchy (10-04-2014),Russell (10-04-2014),sonixax (10-04-2014),undead_knight (10-04-2014)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)