"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (08-07-2014),sonixax (08-06-2014),undead_knight (08-07-2014)
مساله ساقط کردنش نبود! مساله رها کردن کشور بعدش بود.
وقتی میزنی تمام زیرساختهای یک کشور را تکه و پاره میکنی بعدش باید در قبال کاری که کردی مسئولیت پذیر باشی!
من عقیده دارم وضع فعلی سوریه هم به نوعی به همون داستان صدام و جنگ عراق بر میگردد. گندهای پیشین مانع از اقدام عملی در مورد باقی جانیان میشود طوری که گند تازه بالا میاورد.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (08-07-2014)
اینکه جنگ عراق طبق برنامه پیش نرفت بهانهای شد که در هر گونه مداخله توسط غرب تعطیل شود. جرج بوش تخمش را داشت (حالا با اشتباات زیاد) دخالت کرد، میبینیم اوباما تخم نداشت حتی پای حرف خودش هم بیاستد و وضعیت شده این. ایراد از سیاست خارجی ریدمان طرفداران ایزوله شدن آمریکاست، نه مداخله.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
دوستان شما یعنی باور میکنید این خاورمیانه آرامشدنیست؟ من ابدا گمان نمیکنم چنین وضعی قابلِ دسترس باشد. بوش هم الان اگر به جای اوباما بود هرگز به عراق یا سوریه حمله نمیکرد. این بخش از جهان را همین شکلی که هست باید پذیرفت و تنها باید مراقب بود که غدهی سرطانی وسیعتر نشود.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (08-07-2014),sonixax (08-07-2014),undead_knight (08-07-2014)
همه اینها در کنار هم ... شاید از دو سال پیش که من اخباری در این زمینه میخوندم که نیروهای بسیار افراطی در ترکیه و اردن در حال آموزش هستن !! همین الان هم بی عملی آمریکا و سایر کشور های غربی نشون میده بی میل نیستن داعش کل منطقه رو به آشوب بکشه ...
تا دخالت رو چی بدونیم ... به نظر من غرب سیاست شدیدا دوگانه ای رو در مورد خاورمیانه در پیش گرفته !! این قضیه ای هم که نگران بازگشت شهروندان داعشی هستن هم به نظر یه ژست بیشتر نیست ... در کل بخوایم حساب کنیم ، ظهور داعش برای شکستن کمر ایران و هلال شیعی هست که در خاورمیانه ایجاد کرده بود ...
در اینجا غرب و کشور های عربی به اضافه ترکیه و اسرائیل ، هر کدوم منافع خودشون رو دارن و فعلا به ظور غیر مستقیم همه ، حامی پنهان داعش هستن ...
داعش جدا از بازمانده های بعثی هستن اما با همدیگه همکاری میکنن ... خب برای همون حمله های اولیه هم به پول ، سلاح و آموزش نیاز داشتن دیگه ... اونها از کجا اومده بود ؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)