Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
جستار آزاد تالار زنامرد
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 637

جُستار: جستار آزاد تالار زنامرد

Threaded View

شناس
      Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      چیزی به اسم زن
      وجود ندارد نبود
      مرد یعنی زن مثل
      سرما که یعنی
      نبود گرما

معترض

Tinnitus آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2014
      جُستارها
      0
      امتیازها
      1,122
      رنک
      18
      Post Thanks / Like
      سپاس
      195
      از ایشان 19 بار در 12 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Rationalist نمایش پست ها
      روزی خانمی در برابر نقدهای گسترده و تا حدامکان منطقی و سراسر عقلانی ام؛ چرند بودن و مضحک بودن معیار من(منطق و خرد) را در بحث، با پرسشی تمسخر آمیز بیان نمود:
      "اگر زنان اینچنین پست و ابله هستند، پس مردان که به دنبال آنان اند چه جایگاهی دارند؟"
      اکنون پاسخ شما به پرسش آن خانم که بیان نمودم چیست؟ در جهانی که زنان نقشی کلیدی در گردش روند غیرعقلانی و فرگشتیک آن دارند و ارباب مردان هستند؛ مردانی که بردگی را پذیرفته و از آن لذت هم می برند؛ چه طور می توانند از ظلم و بی انصافی اربابان خود شکایت کنند؟!
      (البته اگر پاسخی متفاوت نسبت به برخی مردان مدافع حقوق مرد، در ذهن دارید؛ بیان بفرمایید!)
      اول، نگویید خانم، بگویید زن. کسداران همینطور خودبه‌خودی برای هم نوشابه باز می‌کنند تنها کم مانده که در پزشکی هم دست ببرند و به جای بیماری‌های زنان بگویند بیماری‌های خانم‌ها پس بهتر است ما مردان آتش‌بیار این توهم خودبرتربینی آنان نشویم.
      دوم، من در این مورد چون تجربه‌ای نداشته‌ام یعنی در هیچ گاه زندگی‌ام در پی کسداران نبوده‌‌ام بلکه تنفری دیرینه از آنان داشته‌ام نمی‌توانم پاسخی درخور بدهم تنها می‌توانم به طور انتزاعی بگویم این به قول مارکسیست‌ها نشان ازخودبیگانگی مردان است. مردانی که همه تاریخ را چه خوب و چه بد، آنان رقم زده‌اند مردانی که پلیدی‌ها و زیبایی‌های دنیا فرآورده کنش آنان است مردانی که تمام فلسفه و ادبیات، اختراع و اکتشاف تاریخ کار آنان است همانطور که جنگ‌ها و جنایت‌ها نیز. در این تاریخ، زنان هیچ گاه حضور نداشته‌اند زیست آنان بخاطر شهوت مردان بوده است اگر در برهه‌ای از تاریخ، مردان به زنان بی میل می‌شدند آنگاه نسل‌شان منقرض می‌شد بنابراین نظر من این است که مردان خود را دست‌کم گرفته‌اند آنان باید به معنای واقعی کلمه، مردسالار بشوند چیزی که در هیچ‌وقت تاریخ بشریت وجود نداشته‌ است و این دروغ گوبلزی کسداران است که متاسفانه مردان دامن‌پوش را قلب ماهیت کرده است.
      ویرایش از سوی Tinnitus : 07-31-2014 در ساعت 10:02 PM

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •