شما به میلاد که بیمخ گفتهاید، اینکه از این عنوان (میلاد بیمخ) یک صفت ساختهاید و به عدهای دیگر هم اعمال کردهاید اوضاع را بهتر میکند و نه بدتر. برای فهم بهتر من هم میتوان یک صفت ناموسی با نام کافر بسازم ببینم آنرا فحش میدانید یا نه؟
میلاد هم نهایتا بحث را زیادی شخصی کرده ولی خب او حرفش را با دقت و لب مرز میزند و شما میآیی مستقیم فحش میدهی. اینجا هم من همواره گفتهام نیازمند به تعریف دقیق قوانین دارد تا همین موارد نادر اعمال قانون اینقدر بیخود کس پیدا نکند، ولی خب هر چه گفتم کاری نشد و من هم استعفا دادم.
الان هم از آنجا که باز هم گمان نمیکنم تغییری حاصل شود بشما میگویم شما باید در نوشتارت دقت کنی و کمی هم پوستت را کلفتتر کنی، اینکار را بکنی هیچکس کاری به کار شما نخواهد داشت. اخراجی دائمی اینجا هم تنها یک کاربر بوده (با اینکه ترول و قانون شکن بیشتر داشتیم) و احتمالا تا مدتها خواهد بود. بنظر من شما که به کمک به دفترچه و فعالیتهایِ اینگونه علاقهداری به جای افتادن در دام بحث شخصی و... بیایی کمک کنی که قوانین اینجا بالاخره دقیق و روشن (با جزئیات) نوشته شود و نحوهیِ اعمال آن هم مشخص شود تا نه برای خودت و نه دیگران مشکلی پیش نیاید. میلاد هم تا بحال تا آنجا که من دیدم جز اعمال قانون در بحث مربوط به خودش (توهین به خودش بوده حالا در پاسخ به هرکس که بوده) کار غیرمعمولی اینجا انجام نداده بنظر من.
اتهام زدن هم مثل اینکه این جاسوس موساد است و آن بسیجیست و اینها تا حالا مجازاتی نداشته، در قوانین میشود برای آن هم مجدد تصمیم گرفت.