این کار رو خوب فلسطینی ها کردند! نه تندروهای فلسطینی!
وقتی گفته میشه فلسطینی ها خیلی درست اشاره شده به کسی که مرتکب جنایت شده. دولت و حکومت اسرائیل هرگز برای عقده دری نرفته چهار تا فلسطینی بگیره سر ببره!!!! کاره که در تمام این سالها طرف فلسطینی کرده و میکنه.
تازه نظر من رو بخواید اون غیر نظامیهایی که بین آتش بازی دو طرف گیر افتادند و همه روزه کشته میشند اصلن فلسطینی نیستند! یک مشت مردم بدبخت و بی وطن هستند که فقط دنبال یک زنگی ساده و به دور از کشتار و گشنگی و بدبختی و ... هستند فقط شدند سپر انسانی تروریستهای فلسطینی و همه روزه کشته میشند. یک مشت گروگان هستند. و برای همینه که من همیشه میگم طرف اسرائیلی مسئولیتش سنگین تره چون همیشه نیروی بر حق و قانونی و قوی تر در پی نجات گروگانها بر میاد و همین بی توجهی اسرائیل در مورد این گروگانها براش مسئولیت ایجاد کرده و میکنه و خواهد کرد.
اصلن واژه فلسطینی نمیتونه معنی داشته باشه چون کشوری به نام فلسطین وجود خارجی نداره و فلسطینی بهترین واژه برای اشاره به تندروها و تروریستهای حماس و فتح و ... هستش.
تنها راه اینکه اون منطقه روی آرامش ببینه حذف کامل حماس و تشکیلات خودگردان و فتح هستش + ضمیمه شدن تمام منطقه به خاک اسرائیل و اعطای شهروندی اسرائیل به مردمی که در عملیات تروریستی ، چریکی یا ... شرکت نداشتند.
به این ترتیب یک اسرائیل واحد داریم با ترکیبی از شهروندان عرب ، یهودی ، مسیحی و ... جای تروریستها هم میشه زندان و تبعید و زیر خاک. نهایتن برای کسانی که در جریان جنگ کشته نشدند و در عین حال نسبت به حضورشون در گروه های تروریستی نام برده تردید وجود داده دادگاهِ بین المللی برگزار میشه و در صورت اثبات بیگناهی دو تا انتخاب دارند :
1 - شهروندی اسرائیل
2 - مهاجرت به یک کشوری که قبولشون کنه
این نظر منه. تشکیل کشور مستقل فلسطینی از نظر من راه حل نیست. حتا میشه گفت نشدنی هستش.