• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 47

جُستار: جنگ مسلحانه

Hybrid View

سرنویسنده یکم
      Level completed: 96%, Points required for next Level: 22
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      بدون وضعیت

خالی

shirin آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      20,328
      رنک
      89
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,097
      از ایشان 2,534 بار در 930 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      6 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      من متوجه منظور شما شدم. ولی شما متوجه منظور من نشدید. و این حزبها رو هم قبلش خودم تو ویکی پدیا خونده بودم که به نظرم اکثرا احزاب مرده هستن. منم میدونم که نباید رهبر انتخاب کرد. و... منظور من این هست که این احزاب هیچکدوم فعالیت واقعی ندارن و هیچکدوم هم در بین مردم جایگاهی ندارن غیر از اصلاحطلبان که شما به کلی مخالفشان هستید. در کل به نظرم مسخره میاد که یه روز دوباره کمونیستها و مجاهدین خلق و حزب توده دوباره بخوان تو ایران کارشون رو شروع کنن. یا حزب سوسیال دموکرات که هیچ کدوم از اعضاش هیچوقت تو ایران زندگی نکردن و مردم هم حتی یه بار اسمشونو نشنیدن، یهو بیان ایران بشن صدراعظم و نخست وزیر. حکومت یک کشور هم فقط نوشتن یک قانون و دستورالعمل نیست که احزاب بخوان فقط با توسل به اون حکومت داری کنند. اول باید به اندازه کافی با جامعه آشنایی داشته باشه و همینطور متقابلا جامعه به اندازه کافی شناخت داشته باشه از احزاب.

2. یک کاربر برای این پست سودمند از shirin گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (06-13-2014)

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shirin نمایش پست ها
      من متوجه منظور شما شدم. ولی شما متوجه منظور من نشدید. و این حزبها رو هم قبلش خودم تو ویکی پدیا خونده بودم که به نظرم اکثرا احزاب مرده هستن. منم میدونم که نباید رهبر انتخاب کرد. و... منظور من این هست که این احزاب هیچکدوم فعالیت واقعی ندارن و هیچکدوم هم در بین مردم جایگاهی ندارن غیر از اصلاحطلبان که شما به کلی مخالفشان هستید. در کل به نظرم مسخره میاد که یه روز دوباره کمونیستها و مجاهدین خلق و حزب توده دوباره بخوان تو ایران کارشون رو شروع کنن. یا حزب سوسیال دموکرات که هیچ کدوم از اعضاش هیچوقت تو ایران زندگی نکردن و مردم هم حتی یه بار اسمشونو نشنیدن، یهو بیان ایران بشن صدراعظم و نخست وزیر. حکومت یک کشور هم فقط نوشتن یک قانون و دستورالعمل نیست که احزاب بخوان فقط با توسل به اون حکومت داری کنند. اول باید به اندازه کافی با جامعه آشنایی داشته باشه و همینطور متقابلا جامعه به اندازه کافی شناخت داشته باشه از احزاب.
      دار و دسته سلطنت طلبها که جایگاه نسبتن خوبی در ایران دارند.
      علت عدم شناخت مردم با بقیه این احزاب هم سانسور و خفقان سیاسی حاکم بر ایران هستش. در نبود جمهوری اسلامی فضا برای تبلیغات اینها باز میشه.
      در عین حال چیزی که به نظر شما مسخره میاد!!! از بنیادی ترین اصول آزادی بیان و منشور حقوق بشره!
      این احزاب سوسیال دموکرات هم اتفاقن همه اعضاش توی ایران زندگی میکردند امروز فراری شدند! اکثرن بالا 60 سال سن دارند.
      بعد همون طوری که گفتم دید شما به شدت لوکال هستش. قرار نیست اینها یک دفعه ای بیاند بشند صدر اعظم!
      احزاب کمونیست و سوسیالیست ایران روی هم فوق فوقش بتونند 10 کرسی کسب کنند نه بیشتر.
      ولی ما کلی حزب دیگه هم داریم، احزاب سلطنت طلب هستند ، احزاب اسلامی هستند ، احزاب لائیک هستند، احزاب ملی گرایانه هستند. قاعدتن تمام اینها باید حق ابراز وجود ، تبلیغات و مشارکت در سرنوشت کشور رو داشته باشند. اگر از همین الان قرار خودی و نخودی درست کنیم و بگیم نه خیر فلان گروه فعالیتش در ایران مسخره هست یا حقش رو نداره معنیش اینه که در حال حاضر آمادگی حذف جمهوری اسلامی و برپایی یک حکومت دموکرات رو نداریم و باید جمهوری اسلامی باقی بمونه.
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

4. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

shirin (06-14-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •