نه عزیزم شما هنوز نفهمیدی که من گفتم یکی از صفت های آزادی مجانی بودنه! نه اینکه مجانی = آزادی. یعنی اگر سورس نرم افزاری در دسترس باشد ولی رایگان نباشد، نمیتواند آزاد باشد (به این مدل نرم افزارها Visual Source میگند) و هر ننه من قمری این حرف را بزند دارد مزخرف میگوید.
به جای این همه زیاده گویی میگفتید توان نشان دادن چیزی که از شما خواستم را ندارید!!!
سوای اینها اطلاعات درستی هم از برنامه نویسی ندارید و فکر میکنید برای توسعه یک برنامه حتمن باید به سورسش دسترسی داشت کما اینکه بالاتر همین مساله رو هم عنوان کردید!!! به طور مثال ویندوز یک سیستم عامل 100% انحصاریست و سازندگان WINE بدون اینکه بدونند در سورس کد ویندوز چه میگذرد آنها را منتقل کردند به لینوکس، بدون اینکه بدانند در دل لایبرری های ویندوز چه میگذرد از کدهای داخلش استفاده کردند و با آنها برنامه خودشان را درست کردند تا کاربران بتوانند نرم افزارهای ویندوزی را روی لینوکس اجرا کنند.
همان طور که پیشتر هم گفتم شما در یک مشت مقاله گرفتار شدید و فکر میکنید الان خدای اطلاعات درست و دقیق در مورد اونها هستید! نه اخوی این طوری ها هم که فکر میکنید نیست.
پس به جای فرار از پاسخگویی به ما نشان دهید چگونه یک نرم افزار همزمان که تجاریست آزاد هم هست بدون اینکه هر کدام از صفتهایش (آزادی/تجاری) دیگری را نقض یا مختل کند!!!
پ.ن: طبق این تعریف :
What is free software? - GNU Project - Free Software Foundation
“یعنی نرم افزار آزاد به نرم افزاری گفته میشه که کاربر در اجرا کردنش ، کپی کردنش ، پخش کردنش ، مطالعه و آموزشش و تغییر دادنش آزادی داشته باشه - حالا این شمایید که باید توضیح بدید یک نرم افزار تجاری چه طور میتونه این مشخصات رو همزمان داشته باشه ؟!Free software” means software that respects users' freedom and community. Roughly, it means that the users have the freedom to run, copy, distribute, study, change and improve the software.