یک سوال:
فرزندانم چند ترمی کلاسهای شترنگ را گذراندند و پیشرفت خوبی هم داشتند
همسرم اصرار دارد تابستان دوباره انها را راهی این کلاسها کنیم
خاطرم هست برخی دوستان رفتن به کلاس را مفید نمیدانستند
ایا انها میتوانند بدون نیاز به استاد پیشرفت کنند؟
+
سپاس
یک سوال:
فرزندانم چند ترمی کلاسهای شترنگ را گذراندند و پیشرفت خوبی هم داشتند
همسرم اصرار دارد تابستان دوباره انها را راهی این کلاسها کنیم
خاطرم هست برخی دوستان رفتن به کلاس را مفید نمیدانستند
ایا انها میتوانند بدون نیاز به استاد پیشرفت کنند؟
+
سپاس
ویرایش از سوی mosafer : 06-05-2014 در ساعت 07:06 AM
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
sonixax (06-05-2014)
هدف شان از شطرنج بازی کردن چیست؟ اگر صرفا شطرنج بازی کردن و لذت بردن هدف است مسلما می توان با اینهمه کتاب ها و دی وی دی های خوب، پیشرفت کرد مثلا من خودم فقط دو ترم کلاس شطرنج روی هم رفتم که مطالب خوبی یاد گرفتم ولی انگیزه اصلیم بودن در بین همسن و سالهایم و رقابت با آن ها بود. اگر به دنبال این هستند که احساس برتری طلبی را با خرد کردن همسن و سالها فرو بنشانند شرکت در کلاس های خوب و استفاده از راهنمایی های معلمان سودمند است. اگر پیشرفت اصولی و صحیح و بازی کردن در تورنمنت های جدی هدف شان است، نمی توان نقش مربی را به خصوص در این سن نادیده گرفت چون موارد زیادی وجود دارد که بچه ها نمی دانند. حتی در بالاترین سطح هم که به نظر می رسد بازیکنان دیگر خودشان همه چیز را می دانند، بازیکنان دستیار یا مربی دارند تا بهشان در بررسی و آماده سازی برای بازی ها کمک کند. ولی نکته اینجاست که ضروری است که کلاس ها بیش از یک جلسه در هفته باشند تا بچه ها بتوانند استفاده موثری بکنند.
هنوز در سنی نیستند که درک درستی از رشته هایی که می اموزند داشته باشند
و اصلا دوست ندارم احساس برتری داشته باشند چون باعث ایجاد غرور میشود
چندین ماه قبل در این رابطه مفصل صحبت کردیم و راهکار دوستان تا جایی که من بیاد دارم نرفتن به کلاس بود
خودشان دوست دارند با هم سن و سالهایشان همبازی شوند
اگر بخواهیم مجدد انها را دراین کلاس ثبت نام کنیم برنامه ی تابستان انها فشرده میشود
هر چند رفتن به کلاس انها را موظف میکند هر روز بازی کنند ولی در منزل نه چندان.
sonixax (06-05-2014)
به نظر من اگر خودشان دوست دارند دلیلی برای ثبت نام نکردن وجود ندارد. بگذارید لذت ببرند و بازی کنند. شطرنج رو نباید در این سن یک فعالیت جدی و پرتنش برای بچه ها جلوه داد. در بین همسن و سالانشان هستند و از رقابت کردن لذت می برند. احساس برتری طلبی هم نیازی است که باید ارضا شود ولی باید کنترل هم بشود فقط نباید دلیل اصلی شطرنج بازی کردنشان شود.
mosafer (06-05-2014)
sonixax (06-05-2014)
sonixax (06-05-2014)
به نظرم می توان با کار کردن، احساسش نسبت به باخت را تعدیل کرد. مثلا هر باخت را فرصتی برای یادگیری بداند و یا مثال هایی از بزرگانی بزنید که قبل از رسیدن به چنین مقامی، بارها شکست خوردند. اگر خودش دوست دارد برود، جایی که به نظر خوب و شناخته شده است برود. به هرحال من دیگه بیشتر از این عقلم به جایی قد نمیده. خودتون با روحیات فرزندتون بهتر آشنا هستید. موفق باشید.
mosafer (06-05-2014)
sonixax (06-05-2014)
sonixax (06-05-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)