• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 316

جُستار: جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه

Hybrid View

بازداشت همیشگی
      Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
      Overall activity: 4.0%
      بدون وضعیت

خالی

پیمان آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2014
      جُستارها
      0
      امتیازها
      375
      رنک
      7
      Post Thanks / Like
      سپاس
      31
      از ایشان 27 بار در 20 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      دوست عزیز یک موردی هست که خیلی ذهنم را مشغول کرده. فرق ویندوز کرک شده(ویندوز موجود در ایران) با ویندوز اورجینال(بدون کرک) در چیست؟ در ایران چگونه میتونان ویندوز اورجینال رسمی از مایکروسافت را تهیه کرد؟ ویندوزهای اورجینال رسمی محدودیت تعداد دفعات نصب دارند؟
      حقیقتش خودم راضی نیستم که از ویندوز کرک شده استفاده میکنم و بخاطر همین قصد مهاجرت به لینوکس داشتم که از این عذاب وجدان رها بشم اما آن مشکلاتی که در پست قبلی ذکر کردم من را تا حدودی منصرف کرد.
      یک نکته عجیب هم اینجاست که در ایران قیمت لینوکسی که از مثلا از فروشگاه لینوکس شاپ خریداری می کنیم یک حلقه دی وی دی ۱۰۵۰۰ تومان می شود در حالی که ویندوز ۸.۱ با جلد و هولوگرام و فایل کرک و آفیس۲۰۱۳ همگی در یک دی وی دی به قیمت ۸۶۰۰ تومان فروخته می شود!

2. یک کاربر برای این پست سودمند از پیمان گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (06-01-2014)

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی پیمان نمایش پست ها
      دوست عزیز یک موردی هست که خیلی ذهنم را مشغول کرده. فرق ویندوز کرک شده(ویندوز موجود در ایران) با ویندوز اورجینال(بدون کرک) در چیست؟ در ایران چگونه میتونان ویندوز اورجینال رسمی از مایکروسافت را تهیه کرد؟ ویندوزهای اورجینال رسمی محدودیت تعداد دفعات نصب دارند؟
      حقیقتش خودم راضی نیستم که از ویندوز کرک شده استفاده میکنم و بخاطر همین قصد مهاجرت به لینوکس داشتم که از این عذاب وجدان رها بشم اما آن مشکلاتی که در پست قبلی ذکر کردم من را تا حدودی منصرف کرد.
      یک نکته عجیب هم اینجاست که در ایران قیمت لینوکسی که از مثلا از فروشگاه لینوکس شاپ خریداری می کنیم یک حلقه دی وی دی ۱۰۵۰۰ تومان می شود در حالی که ویندوز ۸.۱ با جلد و هولوگرام و فایل کرک و آفیس۲۰۱۳ همگی در یک دی وی دی به قیمت ۸۶۰۰ تومان فروخته می شود!
      فرق نسخه اورجینال با کپی اینه که شما :

1 - از محصول دزدی استفاده نمیکنید!!!
      2 - همیشه و در هر شرایطی پشتیبانی مایکروسافت رو دارید.
      3 - همیشه آخرین نسخه های به روز شده و آپدیتهای امنیتی رو فوری و به محض رلیز شدن دریافت میکنید.
      4 - از اونجایی که سیستم عامل شما همیشه به روز هستش مجبور نیستید ماهی یک بار سیستم عامل عوض کنید!!
      5 - نیازی به زیر و رو کردن اینترنت برای پیدا کردن درایور سخت افزاری خاص ندارید و میتونید از طریق ویندوز آپدیت خود به خود پیداش کنید و اوتومات هم نصب میشه.

در ایران شما میتونید برید از فروشگاه های نرم افزاری نسخه اصلیش رو بخرید (10-12 سال پیش بود هنوز هم هست)، یک راه ساده تری هم هست مستقیمن از خود مایکروسافت یا سایت Ebay و ... خرید کنید یا از طریق یک آشنا در خارج اون رو تهیه کنید.
      برای خرید آنلاین مستقیم کردیت کارت ، حساب Paypal یا همچین چیزهایی لازم دارید که در ایران هستند شرکتهایی فراوان که این خدمات رو ارایه میدند.

ویندوز یا OSX های رسمی بله محدودیت در نصب دارند اغلب 10 بار! ولی یک راهِ خیلی ساده هست که شما میتونید روی سخت افزارِ دست نخورده خودتون هزاران بار سیستم عامل رو نصب کنید بدون اینکه از محدودیتتون چیزی کم بشه. اون هم استفاده از این نرم افزار هستش :
      Advanced Tokens Manager - Josh Cell Softwares

مهاجرت به لینوکس تنها در شرایطی که بالاتر گفتم خوبه! شما باید یک دلیل خیلی خوب برای مهاجرت به لینوکس داشته باشید مثلن استفاده های تجاری حرفه ای، برنامه نویسی، یادگیری لینوکس و ...
      نسخه های لینوکس رو هم نرید از فروشگاه های کلاهبردار ایرانی تهیه کنید! مثلن اگر یک کپی از اوبونتو لازم دارید برید به سایت The leading OS for PC, tablet, phone and cloud | Ubuntu و مجانی دانلودش کنید!
      در مورد باقی توزیع های لینوکس هم به همین صورت. همشون در سایت رسمی خودشون رایگان برای دانلود موجود هستند.
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

4. یک کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

پیمان (06-01-2014)

بازداشت همیشگی
      Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
      Overall activity: 4.0%
      بدون وضعیت

خالی

پیمان آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2014
      جُستارها
      0
      امتیازها
      375
      رنک
      7
      Post Thanks / Like
      سپاس
      31
      از ایشان 27 بار در 20 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      درورد بر شما

پس انگار فرق چندان مهمی بین نسخه اورجینال و کرک شده نیست جز همان غیر اخلاقی بودن نسخه کرک شده.

البته سخن شما رو کاملا قبول دارم که گفتید باید دلیل خاصی برای مهاجرت به لینوکس باشه ولی خب خیلی ها هم بخاطر مبارزه با مایکروسافت(بهره کش کاپیتالیسم!) سعی می کنند به لینوکس مهاجرت کنند و دسته ای دیگر هم بخاطر فلسفه لینوکس که همان آزادی هست و با مفاهیمی چون free software و open source بیان میشود و از سوی بنیاد نرم افزار آزاد هم حمایت میشوند هست و این داستان آزادی نرم افزار داره به یک جنبش اجتماعی تبدیل میشود که از دایره نرم افزار و کامپیوتر هم گسترده تر شده.

بله اگر بتوان فایل ایزوی لینوکس مورد نظر را در سایت DistroWatch.com: Put the fun back into computing. Use Linux, BSD. بررسی و دانلود کرد که قابل اعتمادتر هست اما متاسفانه سرعت اینترنت و محدودیت دانلود مخصوصا برای بعضی از توزیع های لینوکس که بالای ۲ گیگ هستند. هر گیگ تقریبا بین ۷۰۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان میشود حالا حساب کنید یک فایل ایزوی ۴.۸ گیگا بایت که کاربران به سراغ فروشگاههای اینترنتی میروند.

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •