بستگی دارد تا چه میزان پیش رفته باشید. اگر در مرحلهی فرندزون باشید سوژه سادهتر از چنگتان سُر میخورد، اما اگر او را کرده باشید قطعا به این راحتی حاضر به جدایی با شما نمیشود و طریقهی سگ محلی را پیشه کنید. رفتار شما از اول رابطه باید طوری باشد که از شما حساب ببرد و فرمانبرداری کند، پس اگر چنین درخواستی داد نمیباید گوشیتان را تقدیم میکردید و باید با نگ به او تودهنی میزنید. اگر برای جدایی و قطع رابطه این را بهانه و دستاویز کرده است یا میخواهد شما را رها کند و آلترناتیو دیگری دارد، یا همچنان متمایل است و شما در یک ابرگهتست دست و پا میزنید. راه حل باقی مانده اینست که ورق را برگردانید، بگویید ایشان سوشل فرند من هستند و من با دختران فراوانی دوستم. اما هیچکسی را لایق تو نمیبینم و تو تنها شریک احساسیام هستی. بعد از آن دعوا به پا میکنید و برآشفته میشوید. وانمود میکنید که نمیتوانید با کسی که به شما اعتماد ندارد رابطه داشته باشید و به معرکه خاتمه دهید. پس از آن یا برای عذرخواهی و ... برمیگردد، یا روزهای بعدی که در محل کار شما را میبیند با رفتار آلفایتان دوباره آمار میدهد و رابطه را از سر میگیرید.
شما میتوانستید این گهتست را با بیمحلی و ... به راحتی پشت سر بگذارید، اما فعلا که به اینجا رسیدهاید به نظرم این تنها راه حل باقی مانده است. گذشتن از حربهی فرندزون بازی حرفهای را میطلبد، من زمانی که بازی را اتخاذ نکرده بودم در این مرحله شکستهای زیاد و مفتضحانهای را متحمل میشدم. اکنون هم که بازی را در سطوح بالایی اجرا میکنم از هر ده زن اغلب دو یا سه تایی را موفق نمیشوم، خاصیت مرحلهی فرندزون همینست که سوژه مدتی شما را fitness test میکند و بعد که از آنکه از هفت خوان رستم گذشتید بند سوتین را وا میکند.
در هر صورت دقت کنید که رابطه را باید شما با دعوای نمایشیتان خاتمه بدهید و او گمان نکند به شما سرپوزی زده است.