sonixax (05-07-2014),undead_knight (05-07-2014)
sonixax (05-07-2014)
من و تو از بودجه دولتی انگلیس برای شبکه های فارسی زبان تغذیه میشه و ربطی به طرفداران شاهنشاهی نداره.
بعد من و تو به سمت پهلوی غش نکرده! فقط یک مستند رضاشاه و فرح رو پخش کرده که در بهترین حالت میشه گفت رها اعتمادی که اونها رو درست کرده سمت پهلوی ها غش کرده.
تونل زمان هم که کلن ربطی به پهلوی ها نداره فقط داره قدیم رو نشون میده. اینکه اون موقع بهتر از الان بوده یک حقیقت هستش و نشون دادنشون دلیل نمیشه غش کردن طرف طیف خاصی باشه.
وجود خارجی که قطعن دارند! چون اینجا بدون مدرک شناسایی معتبر یک خط موبایل پری پید بهت نمیدند چه برسه به تاسیس شبکه تلویزیونی و شرکت و اینها!
http://www.marjantvnetwork.com/home
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (05-07-2014),kourosh_bikhoda (05-07-2014)
kourosh_bikhoda (05-07-2014),Russell (05-07-2014)
البته خیلی بیشتر از این دوتاست !
برای نمونه مستند زیبای «هرگز نخواب کوروش» که در این مستند درباره جشنهای 2500 ساله صحبت میشه و در جایی از این مستند به شکل کنایه داریوش شفا و عبدارضا انصاری و شهبانو فرح پهلوی هم اشاره به کارشکنیها و دسیسههای سه گروه حزب توده، مجاهدین خلق و جبهه ملی(!) همان مصدقیها اشاره میکنند و یا در مستند «سپاه» باز هم همین شهبانو فرح در آنجا صحبت میکنه و از این دست مستندات.
درکل من هر وقت فرصت کنم این شبکه رو نگاه میکنم و خیلی هم خوبه هم کیفیت برنامهها بالاست هم سعی میشه تا عامهپسند باشند نه تخصصی.
رویکرد شبکه من و تو مخالفت با کمونیستهاست که خیلی هم خوب کاری میکنه و دیگه اینکه ایراندوست هستند و بیهویت نیستند! و به پیشینیان ایران بیحرمتی نمیکنه و سعی داره به صورت نامحسوس مردم را به سمت سکولاریسم، لیبرالیسم و آتئیست هدایت کنه و چندین برنامه زیستشناسی از داوکینز در این شبکه دیدهام که خیلی هم خوب بودند.
kourosh_bikhoda (05-07-2014),Russell (05-07-2014),sonixax (05-08-2014)
چرندترین شبکه فیلمهای مستند این History channel هست ، همش مزخرف و کسشر پخش میکنه
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (05-08-2014)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (05-08-2014)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (05-07-2014),sonixax (05-08-2014)
در غرب شبکههایی که دولت یک کشور پول آنها را میدهد به این معنی نیست که نماینده دولت هستند ، از نظر ژورنالیستی آزاد هستند که آنچه دوست دارند بگویند! مثلا BBC در انگلیس ، CBC در کانادا یا DW در آلمان شبکههایی هستند که بودجه آنها توسط دولت تامین میشه ، ولی بیانگر دیدگاه دولتی لزوما نیستند مثل صدا و سیما
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (05-08-2014)
آنهم دقیقا معلوم نیست برای چیست و چطور است، مثلا خود بیبیسی فارسی میگوید خود نام بیبیسی برای بریتانیا خوب است، ولی بالاخره پول از جیب و مالیان ملت دارد خرج میشود و باید توجیه داشته باشد.
اگر تنها در راستای آزادی بیان است چرا اینهمه شبکهیِ فارسی سیاسی دارند برای بقا دست و پا میزنند در حالی که اینیکی هزینهیِ پخش شدن از ماهواره براش پول خرد است.
هماکنون 14 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 14 مهمان)