خوب همه اینها را خوندیم ، چه نوشته است مثلا؟ مبارزه ANC بی خشونت نبوده ، ANC یک گروه تروریستی بوده و بمب گذاری ، ترور و شکنجه میکرده ، این چیزها دیگر factهای تاریخی هست. البته من در اصول مخالفتی با مبارزه مسلحانه ندارم ، ولی اینکه بگویید گروه نلسون ماندلا مبارزه بدون خشونت میکرد مزخرف محض است!
Umkhonto we Sizwe - WiKi
The TRC found that the use of torture by MK was "routine" and was official policy – as were executions "without due process" at ANC detention camps, particularly in the period of 1979–1989
همین است خوب ، وقتی انسانیت در شما مرده باشد ، معلوم است کشتن ۱۲۰ هزار انسان به تخمتان است ، خوب است که دیگر بدون پرده میگویید!
شما هم که باز رنگ بسیجی بودنت گل کرد و تا کسی مخالف شما شد حقوق بگیر موساد و CIA است . البته کاش من کارمند موساد بودم ، آدمهای بسیار با هوش بالا ، نخبه و با استعداد را موساد استخدام میکند که من و شا به آن اندازهها نمیرسیم! خوب شما هم بیع بگو خواهان سقوط جمهوری اسلامی چه از نوع اصلاح طلب و چه از نوع دیگر هستی ، خوب من میگویم اشتباه کردم ، اجرای کامل قانون اساسی و دوران طلایی حضرت امام سرنگونی طلب نمیشود!