Cafeteria Christianity - WiKi
سادست،همه ارزش های دینی رو نمیشه توی دوران مدرن نگه داشت،به همین خاطر ملت به معنویت و "عمق دین" علاقه مند تر میشند تا دستورات دینی و شرع.
جن و موجودات ماورایهم که هم حالت راز الود و هیجان انگیز داره و هم اینکه کسی رو مجبور به کاری نمیکنه،بنابراین طرفدار زیاد داره:))
خب من چون دستی در ادیت فیلم و عکس دارم،یه چندتایی رو خودم دارای المان های ماورایی کردم و با نشون دادنش به ملت سکول و بعد اثبات حماقتشون توی موضع ضعف قرارشون میدم،بعد هم میگم اثبات کنید سایر مدارک مورد نظر ساختگی و... نیستند.
هر کسی که ادعای تجربه شخصی داره رو با تمسخر و بی رحمی به داشتن توهم،استفاده از مواد مخدر یا الکل(که خب محتمل هم هست!) یا دروغگویی متهم میکنم.
سعی کنید چند نفری رو از جمع بیرون بکشید و به کمی هندونه زیر بغل گذاشتن(تو که ادم باهوشی/باسواد/منطقی هست،یا خرافاتی/جو گیر/و... نبودی)از اردوگاه مخالفین بیرون بکشید،یا حداقل بی طرفشون کنید.
قوی ترین مورد:به چالش یا شرط بندی بکشیدشون.سر جاهایی که کسی ادعای وجود ماورا رو توش میکنه(مثلا اینکه برید اونجا و اثبات کنید چنین چیزی نیست).بنده یه چندین بار این کارو کردم و سربلند بیرون اومدم:))