نوشته اصلی از سوی یه نفر داخل آب و نمک بخوابانید تا هم تلخی احتمالی بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کند جسارتا بهتر هست سه دقیقه بیشتر زمان نبرد این کار و آب سرد استفاده شود سپس با حرارت ملایم سرخ کنید. هر چه حرارت کمتر باشد میزان جذب روغن بیشترست
ویرایش از سوی mosafer : 05-03-2014 در ساعت 08:53 PM
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
izabel (05-04-2014),Russell (05-03-2014),sonixax (05-03-2014)
گزینش تند یک تالار
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)
دیدن قانونهای تالار