چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
جوک نگویید! مگر از داخل حصر هم می توان بیانیه داد؟! شما یا نمی دانید بیانیه چیست یا نمی دانید حصر یعنی چه!!
انسانیت دارد، چون صدای مردم را شنید که فریاد می زدند موسوی اگر سکوت کنی خائنی. او هم نامردی نکرد و روی حرفش ایستاد و تسلیم این صحنه آرایی خطرناک نشد!
شهامت دارد چون 4 سال مقابل این ستمگران سنگدل ایستادگی کرد ، 4 سالی که شما یک ماهش را هم تاب نمی آورید
راستگوست چون اهل خدعه کردن نیست و هر چه در دل دارد بازگو می کند. وقتی می گوید خبر نداشته دلیلی نمی بینم برای نپذیرفتن سخن او .
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
کوروش جان من نمیدونم چه قدر با این جماعت مخ لس سر و کار داشتی.
من زیاد داشتم،شاید در این حد بدونی که پسر علیزاده (رئیس کل دادگستری سابق) مدام تلپ شرکت ما (شرکتی که من خودم از موسسینش بودم نه کارمند و ...) بود کافیه.
تمام این جماعت مخ لس به قول خودت فقط و فقط پول رو میبینند طوری که من کسانی رو میشناسم که آغام خامنه ای از دهنشون نمیوفتاد تا زمانی که سهمیه ماهیانه شون کم شد بعد خامنه ای شده بود جاکشِ مادر فلانِ فلان فلان شده!!!!!
تا زمانی که حقوق و مزد اینها هست مخ لس هستند و فدایی و ... به محض اینکه پوله بره اینها هم میرند.
دقیقن هم برای همینه که به محض اینکه تحریمها درآمدهای خود حکومت رو نشونه رفت بحث نرمش قهرمانانه مطرح شد.
این 4 تا نوجوون بسیجی جو زده رو نگاه نکن اونها به خاطر خالی کردن عقده هایی که دارند عضو بسیج میشند که نهایتن دو سرنوشت مختلف در انتظارشونه :
1 - یا میفهمند که این کاره نیستند و میرند سر خونه و زندگی خودشون.
2 - یا میشند از همین جماعت مخ لس و مزدور که پول نباشه اونها هم نیستند.
من اون موقع که توی ایران کار میکردم به خاطر دوستان و آشنایانی که داشتم و بعضن هنوز هم دارم چیزهایی میدیدم که مخم سوت میکشید برای همینه که وقتی اخباری مثل اختلاس سه هزار میلیاردی یا اسیر گرفته شدن 5 تا سرباز و ... رو میشنوم تعجب نمیکنم، مشابهش رو از نزدیک دیدم نه فقط توی اخبار.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
ما انسانهای آزاده بیشماری را میشناسیم که از داخل خود زندان بیانیه و اعلامیه میدادند.
پس این داستان حصر و عدم توانایی بهانه و جوکی بیشتر نیست وقتی نمونه های دیگه وجود داشته و داره.
به طور مثال :
بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی از داخل زندان خطاب به احمد شهید
پس این شمایید که سر مبارک رو کردید زیر برف.
کدوم حرف ؟ الان که 4 ساله خفه خون گرفته :))
از کجا میدونی ما یک ماهش رو هم تاب نمیاریم ؟! ما بیشتر از این حرفهاش رو تاب آوردیم اخوی از دست همین برادران اسهال طلب و موسوی چی و ...
در مقابل سنگدلی ایستاد ؟ :)))) این بابا خودش متهم به سنگدلی و جنایته بعد جلوی سنگدلی وایساده :))))) یک جوک دیگه.
یا شما خیلی ساده ای! یا خیلی خوش خیال.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
جناب کافر endgame موسوی چی هست؟ یعنی هدف موسوی از مقاومت به قول شما چی هست ، آخرش ایشون به چه چیزی میخواهد برسه؟ سقوط جمهوری اسلامی یا اصلاح نظام؟ و شما و این هدفش موافقی؟
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (05-02-2014)
سخن من اینه مرده شور خودشان و آن انتخابات مضحکشان رو ببرد. نه رای دادم نه طرفدار عربپرست بودم نه هندیپرست نه سیکپرست نه هیچ چیز دیگه اما حوادث و اتفاقات خونین سال 88 به قول نوریزاد بساط فکری مرا درهم کوفت .
اتفاقاتی که این جنبش سبز باعثش شد لکه ننگی بود برای جمهوریاسلامی بود حتا از بُعد رسانهای بدتر از کشتارهای اوائل انقلاب که خیلی باید سفیهانه بنگریم که وقایع بعد از انتخابات88 رو بازی بپنداریم !!
این آخوندا بخاطر اینکه به جهان نشان بدهند ارواح عمشون مشروعیت مردمی دارند یه بساطی الم کردند بخاطر اینکه مردم را تحریک کنند بیان پایِ صندوقهای رای و بیبیسی فارسی هم چندماه قبل انتخابات88 به این سبزها دامن زد و اتفاقن جمهوریاسلامی هم حال میکرد و بدون هیچ پارازیت و اختلالی این شبکه براحتی درتمام ایران قابل دریافت بود و حتا در صداوسیمای جمهوریاسلامی هم بعضی از برنامه های انتخاباتی بیبیسی به بحث و مناظره گذاشته میشد بخاطر چی؟! بخاطر شرکت حداکثریِ مردم در انتخابات!
اما چه شد؟! آخوند به غلط کردم و گًه خوری افتادند.. برای نمونه خامنه ای ولیامر مسلمین جهان در جلوی جمع افتاد به گریه کردن و اینکه آره یه بدنِ چلاغ و نیمه جان دارم و چمیدونم این فلانه بلانه کاریکاتورِ انقلابه و تو رو خدا تو رو پیر پیغمبر و بعدش ساندیس خوران گریه کنان "خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست".
خط فکری من شبیه کمونیستهای انقلابی(!) و رادیکالی و چپیهای توهمی نیست؛ من شدم طرفدار جنبش سبز بخاطر اینکه چوب تو آستین آخونده، بخاطر اینکه خودم روند پیشرفت این جنبش را نسبت به جنبش دانشجویی 78 که خودم شاهد و ناظر آن بودم رو به عینه دیدم و مطمئنم این روند همچنان ادامه خواهد داشت و پیشرفتش ویرانگرتر.. یعنی شما بیا از بدیِ جنبش سبز بگو اما اسرائیل رو بپرست! اینا تا این حد از جنبش سبز (بقول حسین شریعمداری یا بعضیها! فتنه سبز) نفرت و کینه دارند!
اگر میخوای ج.ا رو اذیت کنی بگو جنبش سبز، اگر میخوای آتیش دعوای اونا رو بیشتر کنی بگو جنبش سبز ووووووو خیلی چیزهای دیگه هست که در شرایط فعلی جنبش سبز یعنی چوب تو کون ج.ا و آخونداست و هرکس منکر اینه نه از سیاست چیزی حالیشه نه از ماکیاولی نه از الگوریتم تقسیم و غلبه Divide and conquer!
برای نمونه اگر کسی میخواهد اسلام را آگاهانه بکوبه خیلی سفیهانه و بیخردی هست که فکر کند با تشویق و حمایت یهودی یا مسیحی یا آتئیست به این هدف میرسد خیر! وقتی میخواهی یک مسلمان واقعی و اورجینال رو اذیت کنید از خوبی شیعه و مکتب شیعه بگویید که خونِ مسلمان واقعی رو بجوش خواهید آورید چون این شیعه ترکیبی از اسلام زرتشت و سیک و عرفان ایرانی هستش و اسلام واقعی رو به انحراف کشانده و به نام اسلام زده! همین الان از نظر خیلی از مسلمانان، شیعه یعنی کافر و کشتنش برابر با رفتن به بهشت است و در برخی از فرقهها حتا به کشتن یکی هم راضی نیستند و گفتهاند چندتا شیعه باید بکشید تا در بهشت با حوریان 72 متری آمیزش داشته باشید..
در ضمن این تحولات اخیر از همان اولش هم اصلاحات واقعی و خشونت پرهیز بود (مثل آفریقای جنوبی) نه انقلاب کمونیستی و افکار رادیکالی! من هم با همانی که بکنباوئر دفترچه @kourosh_bikhoda میگوید موافقم.
kourosh_bikhoda (05-02-2014),کافر_مقدس (05-02-2014)
من یک چیزی رو درک نمیکنم ! در کّل دوران جنبش سبز حداکثر ۱۵۰ نفر کشته شدند ، زمان میر حسین روزی انقدر اعدام میشدند حتی بدون احراز هویت ، حالا چرا انسانیت آقایون اون زمان گل نکرده؟ کسی که خودش قاتل هست چجوری میتونه منجی مردم بشه؟ میر حسین موسوی آخرش چی میخواسته و هدفش چی بوده؟ اینها از اولش میگفتند اجرای کامل قانون اساسی ، من میخواهم سر به تن این قانون اساسی نباشد!
من مخالفتی با جنبش سبز اصولا ندارم ، مشکل میر حسین قاتل و کروبی دزد و قاتل هستند ، اینها خودشان تا گردن در گٔه فرو رفتند حالا آزادی خواه شدند؟ همین کروبی نبود در مجلس ششم طرح اصلاح تغییر قانون مطبوعات رو به دستور خامنهای انداخت دور؟
این چرندیات دیگر چیست؟ مبارزه آفریقای جنوبی بدون خشونت بود؟ ANC نسلن ماندلا چپ و راست بمبگذاری میکرد و آدم میکشت ، یک نمونش اینجا!
Church Street bombing - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (05-02-2014)
جمله درست : سگ پاس می كند.
به گفته استاد ارجمند جناب آقای عادل اشكبوس نویسنده و زبان شناس ایرانی، پاس كردن سگ هیچ اشاره ای به نوع صدای سگ ندارد، بلكه به معنی پاس دادن و پاسبانی است، چون از قدیم سگ را پاسبان دانسته اند و ما عبارت سگ پاسبان را زیاد شنیده ایم. وظیفه ی سگ پاسداری و پاسبانی است و پاس کار اوست .سگ پاس می کند یعنی با صدایش دارد پاسبانی می کند .
با تلفظ و معنی درست و اصیل: سگ پاس می كند (سگ نگهبانی و پاسبانی می كند)
با تلفظ و معنی تغییر یافته و غلط:سگ پارس می كند (سگ عوعو می كند)
امروزه کردها درست تلفظ می کنند و پارس نمی گویند .
kourosh_bikhoda (05-02-2014),sonixax (05-02-2014),کافر_مقدس (05-02-2014)
تو خیلی چیزها رو درک نمیکنی و نخواهی کرد!! در ضمن گفته شد از بعد رسانه ای نه تعدا کشتهها! و البته بعد رسانه ای مهمترین چیز هم هستش نمونه دیگه نمیگویم خودت بهتر میدانی!!
پس انتظار داشتی بگوید چه؟! قانون اسرائیل یا سریلانکا یا تاجیکستان !
من اینجا که جواب تو را ندام که حالا بخواهی بگویی من کار به کروبی و موسوی دارم نه جنبش سبز! فقط نظرم را در مورد این جستار گفتم و از کسی هم کوت نگرفتم! در ضمن فرض بگیریم تو به قدرت برسی فردای ایران با این همه مخالف قدیم و جدید و حزب اللهی و لباس شخصی و سپاهی و بسیجی و اطلاعاتی و کاسه لیس چه خواهی کرد؟! حتمن بدتر از آخوندا کشتار براه خواهی انداخت اینطور نیست؟!
مبارزه نمادین میان رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی و کسانی که در مقابل آن مقاومت می کردند پیچیدگی گونه های مختلف مقاومت مدنی را نشان می دهد. استفاده از مقاومت مدنی در برابر آپارتاید از ابتدا بر اساس نظریات گاندی شکل گرفت. ایده ی گاندی در اصل از سال 1906 و در آفریقای جنوبی، جایی که گاندی به عنوان وکیل یک شرکت تجاری کار می کرد، شکل گرفت. طولی نکشید که کنگره ملی آفریقایی ها( به اختصار ANC ) که در سال 1912 تاسیس شد به نیروی اصلی مخالف با ظلم آپارتاید به کشور تبدیل شد، ظلمی که علیه هشتاد در صد جمعیت غیر اروپایی این کشور در جریان بود. در چهار دهه ی اول بیشتر از تاکتیک های قانونی اعتراض استفاده شد و کنگره ملی آفریقایی ها ANC در اوایل دهه پنجاه پا را فراتر گذاشت و استفاده از کنش های مستقیم بی خشونت را نیز آغاز کرد.
kourosh_bikhoda (05-02-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)