گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
تئوری توطئه - WiKi
میدونم تئوری توطئه چیه من حرفهای خودت رو بهت یاد آوری کردم!
خودت گفتی مهم اینه که کدوم شرایط رو بهتر توضیح میده! فقط شما بنا به اعتراف خودتون توضیح ساده تر رو انتخاب کردید.


گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
اگر قبول نکردی نیازی به این تکذیبیه هم نبود:
مگه اصلن از اولش من حرفی از دعوای موسوی و خامنه ای زده بودم که بخوام تکذیب کنم؟
پس اجالتن حرف در دهان ما نگذارید که کار خوبی نیست.

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
درونِ حاکمیت یعنی کجاش؟ دعوای درون حکومتی یعنی چی دقیقن؟
هر بخشی از حاکمیت که صاحب قدرت باشه.
موسوی صاحب پشمک هم نیست.
مثلن حسین بازجوی شریعتمداری از بدنه و ساختار حکومت و حاکمیت نیست و در نتیجه واق واق هاش هم اصلن مهم نیست. اون مثل خیلی مزدوران دیگه فقط یک کارمنده - یکی که وظیفه داره دروغ بگه ، خالی ببنده و دری وری منتشر کنه.
یک وقتهایی هم که زیادی کس شر میگه میزنن توی سرش میگن خفه.

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
حالا فعلن که لت و پار شدند و هر روز مثل دستمال کاغذی یه جار پرتشون میکنند. ولی واق واق ها همچنان ادامه دارد.
هر چه شدند این فشارهای سیاسی غرب نه به خاطر جنبش سبز بود و نه حقوق بشر و ... فقط و فقط به خاطر مسائل هسته ای بود و اگر شما فکر میکنی به خاطر جنبش سبز بوده باید بگم توهم زدی.
مسائل هسته ای هم در نتیجه جاسوسی های دستگاه های اطلاعاتی غرب با همکاری و کمک مجاهدین بوده طوری که هم خودشون میگند ، هم جمهوری اسلامی.

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
عزیزم، حکومت نمیاد برای چیزی که ادعا میکنه براش مهم نیست (ولی عملن هست) آدمهای دست اولش مثل خود خامنه ای، رئیس قوا و اینجور آدمها رو بندازه وسط. حرفهاش رو از دهن آدمهای دست دوم و سوم به گوش اونها و مردم میرسونه که فردا هرچیزی شد بگه این نظر شخصی اونها بوده و نظر حکومت چیز دیگست.
اون وقت میگم دچار توهم سبز هستید ناراحت میشید!