گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
پس یعنی شما هم دچار تئوری توطئه هستی با این حساب ؟!
:))
تئوری توطئه یا توهم توطئه اصطلاحی است که در ابتدا، وصفی برای هر ادعای دسیسه گری بود. با این وجود، امروزه، تئوری توطئه فقط در این معنا به کار می‌رود: تئوری ای که رویدادی کنونی یا تاریخی را نتیجهٔ نقشهٔ مخفیانهٔ گروهی دسیسه گر (عموماً قدرتمند) می داند.[۱]
تئوری توطئه - WiKi

من کجا قبول کردم دعوای موسوی و خامنه ای جدی هست ؟ من میگم به کل دعوایی وجود نداره شما میگی جدی هست ؟ :\
اگر قبول نکردی نیازی به این تکذیبیه هم نبود:
در ضمن من جایی نگفتم دعوای موسوی و خامنه ای! بلکه گفتم دعوای داخل حکومتی یعنی دعوا بین دو جناح اصلاح طلبان و اصول گرایان :
موسوی اصلن درون حاکمیت نیست که بخوایم دعواش رو (به فرض وجود) دعوای درون حکومتی بنامیم!!!
درونِ حاکمیت یعنی کجاش؟ دعوای درون حکومتی یعنی چی دقیقن؟

فراموش نکنید بخش عمده این تحریمها که سر حکومت خراب شد به خاطر افشای فعالیت های نظامی هسته ای توسط همین فرقه رجوی بوده.
حالا فعلن که لت و پار شدند و هر روز مثل دستمال کاغذی یه جار پرتشون میکنند. ولی واق واق ها همچنان ادامه دارد.

خودت داری میگی آدمهای دست دوم و سوم! قرار نیست مزخرفات بسیجی دهان گشاد و حسین بازجو نشان دهنده خط مشی حکومت باشه. اونها فقط اون چیزی که توی ذهن خودشون میگذره رو میریزند بیرون.
عزیزم، حکومت نمیاد برای چیزی که ادعا میکنه براش مهم نیست (ولی عملن هست) آدمهای دست اولش مثل خود خامنه ای، رئیس قوا و اینجور آدمها رو بندازه وسط. حرفهاش رو از دهن آدمهای دست دوم و سوم به گوش اونها و مردم میرسونه که فردا هرچیزی شد بگه این نظر شخصی اونها بوده و نظر حکومت چیز دیگست.