بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Russell (04-22-2014)
محفل دوستانه هم بجای خود خوب است، ولی هم دوست جدید هم بحث جدید با وجود نظرات دیگر و بسیاری مواقع مخالف پدید میآید، همانطور که مهربد گفت سخنگاه بدون سحنگو بیفایده است. برای همفکری و گپ و گفت همفکران هم میشود نهایتا بخش یا حتی فروم/سایت/صفحهیِ جداگانه بوجود آورد ولی چنین رویکردی در قبال کل فروم مشخصا به ضرر آن خواهد بود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-22-2014)
البته اینجا بجز مشکلات خودمان که صحبت شد، مشکل رنک گوگل هم دارد. برخی وبلاگهایِ خود کاربران قدیمی اینجا رنکش از فروم بهتر است.
در مورد پیج هم اینرا میتوانیم با صفحات چندهزار نفری فمینیستی مقایسه کنیم. با توجه به اینکه ما دربارهیِ ایران سخن میگوییم و با وجود دست بسیار بالاتر فمینیسم من گمان میکنم اختلاف ما کمتر از 1 به 1000 باشد، حتی به اندازهیِ کافی ما مورد حمله و توهین هم قرار نمیگیریم.
نکتهیِ دیگر اینکه ما اگر بخواهیم کار تکتفره را با کار چند نفرهیِ بدون هماهنگی و اندیشهیِ قبلی مقایسه کنیم نتیجهیِ چندانی نمیگیریم، سوال اینجاست که آیا کارگروهی هماهنگ با کارایی و نتیجه چندین برابر ممکن است یا تنها خیال ماست. اگر نتیجه شود خواب خیال است بنظر من درجا در فعالیتمان را گل بگیریم بسیار بهتر باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
فراموش نکنید که خیلی ها هم تنها و تنها در اینجا خواننده هستند و به شکل میهمان می آیند و میخوانند و میروند :
این آمار نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه.
ما باید ببینیم ترس 8188 نفر بازدیدکننده که همگی روی هم بیش از 30 هزار بار از دفترچه از ابتدای ماه آپریل تا کنون دیدن کرده اند در چه بوده که ثبت نام نکرده اند!
حتا اگر فرض کنیم از این 8188 نفر 5000 بارش خودمان و موتورهای جستجو بوده ایم (از آنجایی که موتورهای جستجو آی پی استاتیک دارند و با تور نمی آیند فوقش میشود 10 تا از 5000 تا) آن 3000 نفر دیگر چرا نامنویسی نکرده اند ؟! اصلن شما بگو 300 نفر!!!!
مطالب اینجا به اندازه کافی و قابل قبول توسط بقیه خوانده میشود. اکثر این خوانندگانِ میهمان ترس از نامنویسی دارند.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Dariush (04-22-2014),kourosh_bikhoda (04-22-2014),Mehrbod (04-22-2014),Russell (04-22-2014)
این آمار بدبختانه بیخوده, چون بیشتر کسانیکه اینجا میایند
براه فیلترشکن Tor میایند و Tor هربار یک IP میاندازد.
خود من دو تا روبات دارم که هر چند دقیقه یکبار اینجا را میبررسند (و در آمار میشوند بازدیدگر).
یا خود من در روز سدها بار با Tor اینجا را باز میکنم ( و چون هیچ رویدادی رخ نداده دوباره میبندم) و آنجا در جایگاه ١٠٠ بازدیدگر آمار میشوم!
بسیاری دیگر هم همینکار را میکنند, یعنی اگر ٣٠ تا هموند اینجا که نوشتهها را میخوانند روزی سه چهار بار با Tor بیایند, در آمار ٣٠٠ ٤٠٠ بازدیدگری ثبت میشود.
جدای اینها هم نباید فراموشید که تالار اروتیک یکی از پُربازدید شدهترین تالارهایِ این سخنگاه است که هیچ نویسندهای ندارد و این جُستار برای نمونه:
ُ
سومین جُستار پربازدیدگر این سخنگاه است, با ارزشی نزدیک به 0.
به زبان تلختر, ما اینجا در یک آبخُست دورافتاده (isolated island) هستیم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
خب من میگویم صحبت کنیم/آزمایش کنیم/فکر کنیم همین است. آقاجان یا موضع مهربد اینجا درست است یا میلاد، هر دو که نمیشود.
پیامد هر یک از اینها و راهکارهای ما برای آن از زمین تا آسمان میتواند با هم توفیر داشته باشد. آیا یکسری تجربه گرای اهل حساب و کتاب و خورهیِ برنامهنویسی و ریاضی میتوانیم این معما را حل کنند تا مشخص شود کجای کار هستیم و چه گِلی به سرمان باید بگیریم؟
sonixax (04-22-2014)
همان طور که بالاتر هم گفتیم شما فرض کن 5000 تا از اون 8188 تا تا کنون مربوط به خود کاربرانِ اینجا باشد. جلوترش گفتم اصلن 300 تا از 8188 تا ویزیت سایرین باشد!
البته یک چیز دیگری هم هست و اینکه این آمار از روی IP تنها ثبت نمیشوند اینها بر پایه Host+IP هستند. یعنی اگر Host شخصی ثابت باشد ولی IP اش صد هزار بار هم که عوض شود تنها یک بار شمارش میشود! این طوری شانس اینکه کاربران اینجا 1000 بار در روز شمارش شوند بسیار کم میشود و این آمار واقعی تر هم میشود.
آماری که خود Vbulletin ارایه میده دقیق و درست نیست و پر است از اشتباه. با این حال طبق همان آمار همین الان 4 نفر میهمان دارند مطالب اینجا را میخوانند! و اگر در 24 ساعت 20 نفر میهمان مطالب اینجا را بخوانند ماهش میشود حدود 600 نفر میهمان!!! (طبق آمار خود ویبولتین)
پیشتر میخواستم آمارگیری از روی MacAddress را هم روشن کنم به خاطر امنیت کاربران این کار را نکردم.
با همه اینها من باز هم به آمارها اطمینان نکردم و گفتم 300 نفر میهمان در ماه!
نکته جالب کار میدانید کجاست ؟
از ابتدای آپریل تا کنون ما 48 بازدید به شکل مستقیم از داخل ایران داشته ایم :
و این یعنی اینجا توسط حکومت و برادران عَرزشی رصد میشود.
ویرایش از سوی sonixax : 04-22-2014 در ساعت 02:55 PM
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (04-22-2014),kourosh_bikhoda (04-22-2014)
مهربد جان،سخن سر این است که هیچ کدام از این کارها قرار نبوده و نیست که برای بهره بردن ِ کاربران حرفه ای این انجمن صورت بپذیرد، چه آنکه اکثر کاربران این انجمن هرکدام چندین زبان خارجی می دانند و همگی هم از زمینه هایی مانند فرگشت و اینها سر در می آورند،مخاطب اصلی به گمانم همان خوانندگانی هستند که این مطالب برایشان تازگی دارد.من خودم از دوران نوجوانی یادم می آید که بی دین و ایمان بودم،اما سالها پیش با خواندن انجمن هایی مانند گفتگو جرقه های ناباوری ام به خدا زده شد و آنرا مدیون نویسندگان آن انجمن ها هستم.در این سالها بسیار کاربرانی را دیده ام که به مرور عقایدشان از این رو به آن رو شده است،به نظرم این بسیار ارزشمند است و رهانیدن ِ حتی یک نفر از چنین منجلاب های فکری ای در جای خود شایسته ی ستایش بسیار است و اینگونه نیست که مهربد با نزدیک به 8000 پیک در این انجمن و هزاران پیک در انجمن های دیگر تاثیری بر دیگران نگذاشته باشد.اگر چه این چند وقت اخیر برای جذب کاربر "دفترچه" به ورطه ی عامپسندی سقوط کرده،اما نباید فراموش کرد که دهها و چه بسا صدها نفر از خواندن مطالب این انجمن از شر اسلام پلید نجات یافته اند و خود تو در این انجمن توانسته ای اکثر کاربران را به پارسی نویسی علاقه مند کنی که به نگرم این کم دستاوردی نیست،قبول دارم که اگر این فعالیت ها در جایی مانند فیس بوک صورت می گرفت شاید نتایج قابل قبول تری می داشت،اما باور کن که جو اینجا،سطح سواد بچه های اینجا و نوع سخن گفتنشان با هیچ کجای فضای مجازی پارسی زبانان قابل قیاس نیست،در همان فیس بوک من گاهی حالت تهوع می گیرم از خواندن استدلال های مردم،قبول نمی کنی از @undead_knight بپرس؛با اینکه من تاکنون پوست کلفت تر از او در نت ندیده ام اما به وفور دیده ام که در فضای دیگر از دست حرف های کاربران آنجا که جملگی هم خیر سرشان از خارج نشینان و هموطنان فرهیخته امان هستند سر به دیوار می کوبد و زار می زنداین است که به نظرم نگاه داشتن ِ چنین فضایی به خودی خود آنقدر ارزشمند است که حتی اگر هیچ کاربری هم در این انجمن پست نزند من باز هم اینجا خواهم آمد و مطالب اینجا را خواهم خواند.من هنوز افسوس آرشیو گفتگو را می خورم که چه بحث های گرانبهایی در آن رخ داد و چه نوشته های سترگی در آن بر باد رفت که دیگر هیچ کجا نمی توان یافت،باور کنید من شده بار ها یک جستاری را که پیشتر آنرا خوانده بودم از نو بازخوانی کرده ام و در پس هر پیج بحث های این انجمن نکات بسیاری را آموخته ام.این سنگر را نباید رها کرد و آن پیج خود ات را هم اگر شده هر شش ماه یک بار به روز کنی نباید بگذاری خاک بخورد،فراموش نکن که با تمام این "بازی" و این کس و شعر ها هنوز هم ارزش های مردانه از فضیلت های بزرگ است و مفت خوری و انگل وار زیستن وبه هیچ کس سودی نرساندن پیشه ی زنان* است و دست کم کمک کن که اینجا به چنین روزی نیوفتد.
*:بگوییم اکثرشان که باز جیغ و داد نکنند.
Anarchy (04-23-2014),kourosh_bikhoda (04-22-2014),Mehrbod (04-23-2014),Russell (04-22-2014),sonixax (04-23-2014),undead_knight (04-23-2014),کافر_مقدس (05-02-2014)
undead_knight (04-24-2014)
بنظر من شرط نمیخواهد، هر چندتا فرند هم باشد خوب است. ولی بنظرم نباید دعوت جنبهیِ اینرا داشته باشد که "خواهش میکنم به اینجا بیایید" و.. بلکه باید تنها آشنایی با دفترچه محیط آزاد آن و مباحث جالب موجود در آن باشد.
همچنین یک راه خوب دیگر که برخی دوستان در وبلاگ خود کردهاند همین وارد شدن در بحثهای مختلف و دعوت برای ادامهیِ بحث در دفترچه است. اینطور خودبخود تنها انرژی را صرف کسانی کردایم که حداقل علاقهای به بحث دارند.
Anarchy (04-23-2014),sonixax (04-23-2014),undead_knight (04-24-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)