هیأت منصفه:
فیونا
وکیل متهم:
شوالیه
متهم:
آنارشی
بانو گشسب شما نیز میتوانید به عنوان شاهد یا کارآگاه خصوصی به وکیل کمک کنید!
کورش میتوانی عضو هیأت منصفه بشی که باید در آخر بگی چرا فکر میکنی مجرم بیگناه یا گناهکار هست!
به یک عضو دیگر هیأت منصفه و یک قاضی نیز احتیاج داریم هنوز!
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (04-18-2014),kourosh_bikhoda (04-18-2014),sonixax (04-18-2014),undead_knight (04-18-2014)
من میخواستم نقش میرغضب را عهدهدار شوم ولی حالا که قاضی کم دارید دیگر چارهای نیست، من هم قاضی !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (04-19-2014),undead_knight (04-23-2014)
خودت چکاره ای کسرا؟ خودتم یک نقشی بگیر دیگه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (04-23-2014),kourosh_bikhoda (04-23-2014),Russell (04-22-2014),sonixax (04-23-2014),undead_knight (04-23-2014)
یک قرن بعد...
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
وقت نکردم تموم کنم هنوز! فردا شب به وقت ما حتما پست میکنم ، منتظر یک ماجرای پلیسی جنایی باشید!
متّهم اصلی ماجرا شخصی به نام حسن است. او قاتل نیست ولی همهٔ شواهد و مدارک بر ضدّ او هست ، اینجا وکیل مهتم باید اثبات کند که او قاتل نیست یا حداقل یک کاری کند که پرونده dismiss شود یا هیأت منصفه رای به بی گناهی بدهد.
حسن با یک چاقوی خونی در دست در کنار جسد همسرش پیدا شده است ، فرزند آنها کودکی ۵ ساله زنده و سالم در منزل است ، این ۲ نفر با یکدیگر چندین ماه بود که دعوا داشتند و شب حادثه نیز همسایهها صدای دعوا را مثل هر شب میشنوند. حسن فکر میکند که همسر او نازنین به او خیانت میکند ، حسن یک دکتر ثروتمند است و همسر او یک شخص بیکار که از نظر قیافه خیلی بهتر از شوهرش است.
۱- چرا حسن در این موقعیت از طرف پلیس پیدا شده؟
۲-قاتل اصلی کیست؟
۳-چگونه بیگناهی حسن اثبات میشود؟
(من سیستم بازی رو عوض کردم! هر کسی میتواند تئوریهای خود را اینجا بگه ، آخر هیأت منصفه رای به گناهکاری و بیگناهی میده ، یعنی نقشهای دیگه از بین میروند به جز قاضی و هیأت منصفه ، بیائید همگی بیگناهی حسن را اثبات کنیم و پیدا کنیم که قاتل کیست!)
sonixax (05-04-2014),undead_knight (05-04-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (05-04-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)