خود یک یهودی نیز تقریبا ۱ سالی طول میکشد تا پروندهاش درست بشود ، باید از قبل اقدام کنید.
خود یک یهودی نیز تقریبا ۱ سالی طول میکشد تا پروندهاش درست بشود ، باید از قبل اقدام کنید.
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (03-01-2014)
شما یک نقل قول از من بیاورید که من گفتم "یهودیت یک نژاد است" ، من دیگر در این انجمن وارد نمیشوم! یهودیت هم ملیت هست و هم دین ، دیگر هم حوصله ندارم این را توضیح بدهم چون بالای ۳۰-۴۰ بار این قضیه را توضیح دادم ، کمی جستجو کنید پیدا میکنید! غیر یهودی نیز میتواند در اسرائیل ساکن بشود ، فقط باید مراحل مهاجرت را طی کند ، برای یهودی لازم نیست مراحل مهاجرت را طی کند ، در فرودگاه شهروندی اسرائیل را دریافت میکند!
Anarchy (03-01-2014)
خیر ، این حرف مزخرف است ،لازم نیست قبل از دریافت شهروندی اسرائیل چند سال در اسرائیل زندگی کنید (اگر یهودی باشید) به او بگویید از طریق آژانس یهود یک فایل باز کند کار او راه میفتد! The Jewish Agency for Israel homepage
Anarchy (03-01-2014)
سلام.. با احترام.. با عذرخواهی از دوست خوبم.. آدرس جدید آژانس این هست.. عزیزانی بعا بوده ک ویزای توریستی ابتدا دادن تا روند اووله شدنش در اسرائیل البته نه چند سال و کمتر از یک ماه انجام میشه.. این روند فقط برای اثبات نسب هست و خوشبختانه برای ایران ب خارج آنکه اکثرا بازگشت کرده اند یکی از کامل ترین دیتا بیس نسب ها مربوط ب ایرانیان هست. در مورد فقط اوکراینی های یهودی کمی زمان بر هست ک داستانش چیز دیگه ستThe Jewish Agency for Israel
Anarchy (03-12-2014),kourosh_bikhoda (03-13-2014),sonixax (03-12-2014)
من هم به این نتیجه رسیدم که یهودیت پدیدهیِ بسیار عجیبی هست، نه دین هست و نه نژاد ولی هر دو هست، یک دلیل اینکه کسری مرتب باید برای ما هم توضیح بده اینه که معنی درستی نداره. نظر من مشکل اصلی خود اسرائیل هم در همین مفهوم هست. اینکه یک ایرانی مسلمان یا بیدین چهارشنبهسوری برگزار میکنه خودش پدیدهیِ عجیبی هست(اینکه برای «احترام» و... هست هم بنظر من بیمعنی هست)، ولی این باز قابل فهمتر هست از بنیانگزاری یک کشور جدید و زنده کردن دوبارهیِ یک زبان و...
وجود یک کشور سکولار برای امنیت و امکان زندگی آرام هر گروهی هم به نظر من چیزیست بسیار متفاوت با آن اسرائیل هست و حداقل تاکنون بوده.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (03-02-2014),kourosh_bikhoda (03-02-2014),sonixax (03-02-2014),undead_knight (03-03-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)