زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
در مورد ربایش ایشمن مثلا ببینید در آن زمان اسرائیل مکان دکتر جوزف منگله را هم میدانسته است ولی تصمیم میگیرد ایشمن را فقط برباید چون امکان لجستیکی ربایش ۲ نفر همزمان نبوده و ممکن بود هر ۲ نفر از دست بروند. ایشمن برای این انتخاب شد که چون نفر سوم حکومت نازیها بعد از هیتلر و هاینریش هیملر فرمانده اس اس بود و جوزف منگله پزشک ساکن اشویتز که آزمایشهای سادیستی روی زندانیها انجام میداد ، درجه جنایت ایشمن ۱۰۰ برابر منگله بود ، پس او ماهی بزرگتری برای به دام انداختن بود.
"A Land without a People for a People without a Land"
شما انگار یک سازمان جاسوسی و امنیتی رو با دیدبان حقوق بشر اشتباه گرفتید! اصولاً کار سازمانهای امنیتی این هست که گاهی کارهای خلاف قانون بکنند ، همه سازمانهای اطلاعاتی هم از این کارها میکنند ، حالا یک جا شانس نمیآورند و قضیه لو میرود!
kourosh_bikhoda (11-26-2013)
نخیر من دقیقا میدونم با چی طرف هستم،نکته دقیقا این هست که هر سازمان امنیتی-سیاسی در این مواقع هدف انتقاده،اگر انتقاد نشه امثال nsa از این هم بدتر رفتار میکنند، یا گوانتانامو هر روز زندانیان بیشتری رو باید در خودش جای بده!
حالا این این عملیات غرور آمیز به شما شور و شعف داده مسئله متفاوتیه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-26-2013 در ساعت 02:41 PM
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Theodor Herzl (11-26-2013)
کشتن افراد بیگناه غیر اخلاقی هست ، ولی اگر به صورت اشتباهی یا به صورت collateral damage باشد مخصوصا مورد دوم بسیار درجه غیر اخلاقی بودن آن پایین است. مثلا یک شخصی به خود بمب وصل کرده و یک بیگناه را با اسلحه جلوی خود گروگان گرفته و میخواهد برود ، تنها راهی که او را میشود stop کرد شلیک یک گلوله مستقیم است که آن گروگان را نیز میکشد ، آیا کشتن این شخص اخلاقی است؟ اگر greater good را در نظر بگیریم بله!
sonixax (11-28-2013),مزدك بامداد (11-27-2013)
جناب تئودور در مورد این توافق ژنو چه نظری دارید؟
فکر می کنید چرا نتانیاهو اینقدر از این توافق ابراز ناراحتی می کند؟
قبلا کری گفته بود امریکا احمق و کور نیست، اما ظاهرا نتانیاهو با کری توی این زمینه اصلا موافق نیست. من خودم بعید می دانم سیاستمداران امریکایی احمق باشند. حداقل امریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان به طور همزمان نمی توانند احمق باشند و نا آگاهانه با ایران توافقی کنند که به آن امکان ساخت سلاح هسته ای بدهد.
کشورهای عربی (حتی عربستان) و ترکیه هم به عنوان رقبای منطقه ای ایران نسبت به این توافق ابراز خوشبینی کرده اند.
این تحلیل را هم نگاه کنید:
وبلاگ ها - BBC فارسی - دشمنی ایران و اسرائیل ریشه در پیدایش جمهوری اسلامی ندارد
به نظر شما اسرائیل واقعا مشکلش چیه؟
undead_knight (11-28-2013)
ببینید دولت اسرائیل و موساد تا رنگ شرت خامنهای رو هم خبر دارند ، پس اگر جمهوری اسلامی واقعا به سمت بمب اتمی بره ، یعنی به ساختش نزدیک بشه اسرائیل حتما حمله میکنه ، من فکر میکنم که دولت کنونی اسرائیل که وابسته به دست راستیهای آمریکا هست نمیخواد این جریان اتم جمهوری اسلامی حالا حالاها حل بشه ، چون با لولویی به اسم ایران کمپانیهای اسلحه سازی آمریکا بیلیون بیلیون دلار سلاح به عربها میفروشند ، اگه ایران از طریق صلح آمیز دست از این دیوانگی برداره بازار اونها کساد میشه!
یک فیلم مستند برای شبکه یهودیان هلند که در مورد ایرانیان اسرائیلی هست و همین چند روز پیش هم پخش شد
امروز به این فکر میکردم هر زمانی عربها با اسرائیل به جنگ پرداختند و مخالفت کردند در نهایت به سود اسرائیل تمام شده است! ، فکر کنید اگر عربها طرح تقسیم را قبول میکردند ، الان نصف اسرائیل کنونی تحت حاکمیت اسرائیل نبود و ۷۰۰ هزار عرب بیشتر آن زمان از ابتدا در خاک اسرائیل بودند که تا به امروز احتمالا تعدادشان از یهودیها نیز بیشتر میشد!
kourosh_bikhoda (11-30-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)