اگر بتوانید با ادمین های پیج های زیر هماهنگ کنید خیلی خوب می شود.
کانون آگنوستیک ها و آتئیست های ایران Iranian Atheists Agnostics کانون آگنوستیک ها و آتئیست های ایران
آنتی استبداد
ما همه بد حجابیم
وبلاگ نقد قرآن
اگر بتوانید با ادمین های پیج های زیر هماهنگ کنید خیلی خوب می شود.
کانون آگنوستیک ها و آتئیست های ایران Iranian Atheists Agnostics کانون آگنوستیک ها و آتئیست های ایران
آنتی استبداد
ما همه بد حجابیم
وبلاگ نقد قرآن
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 04-19-2014 در ساعت 10:41 PM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (04-20-2014)
sonixax (04-20-2014)
جالبه که مدیران سایت نمیدانند صاحب پیج فیسبوک کیه
زیر پست اول نوشته مهربد. شاید مهربد پیج رو درست کرده.
دو تا پیشنهاد:
ابتدا آدرس رو به fb.com/daftarche تغییر دهید
اسمش رو هم به نظر من انجمن دفترچه یا دفترچه بگذارید.
اگر تعداد اعضا از یک حدی بالاتر رفت، دیگر نمیتوانید تغییر دهید.
دوستان من وقت زیادی رو در f.b سر میکنم پیج ها و گروه هایی رو که مطالبشون شبیه به محتوای دفترچه هستن رو میشناسم میتونم ادمین پیج بشم و مثلا بحث های داغ رو تیتروار روی وال بذارم و و خلاصه صفحه رو به روز نگه دارم! ولی خب ادم بحث کردن نیستم! (نه حوصله اش رو دارم نه اطلاعاتش رو) :| اینجور موقع ها باید طرف و حواله بدم مستقیم به خودِ سایت!
میشه یکی از سرپرست های اصلی هم ادمین بشه و خودش سر بزنه یا اگر سوال تخصصی چیزی شد جوابگو باشه! ولی اینکه مهره های اینجا تمام وقتشون رو بذارن رو پیج تبلیغاتی خوب نیست یعنی در واقع حیفِ!!! یکی از کم کاران سایت ادمین بشه بهتره ...
تصمیم اخر با دوستان :) با تشکر
Anarchy (04-20-2014),Russell (04-20-2014),Soheil (07-15-2014),sonixax (04-20-2014),undead_knight (04-20-2014)
بنظر من هم ایدهیِ خوبیست و هرکس فعالیت مثبت حداقلی و علاقه داشته باشد خوب است بتواند به صفحه دسترسی داشته باشد.
هر چند بنظر من بد نیست قبل از شروع یک بحث و هماهنگی مختصری دربارهیِ چگونه تبلیغات داشته باشیم و از اشتباهات و نقاط قوت تبلیغات قبلی در جهتدهی به این سری دعوتها استفاده کنیم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (04-20-2014),Nevermore (04-20-2014),Robert (04-20-2014),sonixax (04-20-2014),undead_knight (04-20-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (04-20-2014),Fiona (04-21-2014),Soheil (07-15-2014),undead_knight (04-20-2014)
Anarchy (04-20-2014),sonixax (04-20-2014),undead_knight (04-20-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)