من حاضر هستم در مورد دهه ۶۰ و اثبات اینکه میر حسین موسوی و اصلاح طلبها تا گردن در خون آلوده هستند مناظره انجام بدهم ، جناب کافر حاضر هستید؟
من حاضر هستم در مورد دهه ۶۰ و اثبات اینکه میر حسین موسوی و اصلاح طلبها تا گردن در خون آلوده هستند مناظره انجام بدهم ، جناب کافر حاضر هستید؟
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-20-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Theodor Herzl (04-20-2014)
مناظره قوانین خاص خودش را دارد و فقط بحث بر سر موضوع هست ، برای من مهم نیست که شما که هستید ، بر سر مواضعی که میگیرید یا من میگیرم بحث میشود ، به هر حال من حاضرم در مناظره اثبات کنم که میر حسین موسوی جنایت کار است ، کسی که فکر میکند موسوی جنایت کار نیست میتواند با من مناظره کند! سوال مناظره هم این را پیشنهاد میکنم!
" آیا میر حسین موسوی در جنایتهای دهه ۶۰ جمهوری اسلامی نقش داشته است و جنایت کار است یا خیر؟ "
sonixax (04-21-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
در بحثهای معمولی ۷-۸ نفر همزمان پست میزنند بحثها گم میشود ، مناظره فرق میکند ، من ادعا میکنم که میتونم ثابت کنم میر حسین موسوی جنایتکار است و لایق محاکمه شدن ، شما میگویید که نیست ، خوب انقدر از مواضع خود مطمئن هستید چرا مناظره نمیکنید؟ به هر حال این پیشنهاد من در مناظره عمومی است ، اگر کس دیگری فکر میکند موسوی جنایت کار نیست من میتونم با او مناظره کنم ، ولی خودم ترجیح میدهم با جناب کافر مناظره کنم!
sonixax (04-21-2014)
"فریدون فرخزاد"
کوروش هم گزینه خوبی هست ، ولی من هنوز از موضع کامل او در این مورد اطلاع ندارم ، موضع شما مشخص است
sonixax (04-21-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Persepolis (04-21-2014),sonixax (04-21-2014),کافر_مقدس (04-21-2014)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Dariush (04-21-2014),kourosh_bikhoda (04-21-2014),sonixax (04-21-2014),undead_knight (04-21-2014),کافر_مقدس (04-21-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)