اگر فکر میکنی که استیو جابز مالک کمپانی اپل بوده !!!! اصلن من با شما بحثی ندارم چون در این صورت از هیئت مدیره و سهام و ... چیزی نمیدانی ! استیو جابز تنها کی از بنیانگذاران اپل بوده نه مالکش ! یعنی خداییش فکر میکنی اپل یک نفر مالک داشته ؟
در ضمن یک بار نوشتم ، اگر این طوری فکر میکنید - پس آلبریت آینشتان در کشتار مردم ژاپن دخالت داشته .
پس شما بر خلاف ادعایتان به اخلاقیاتی که مدام ازش دم میزنید پایبند نیستید ! چرا که استفاده ار محصولات شرکتی که کارگران را استثمار میکند غیر اخلاقیست . موضوع خیلی صریح و روشن است و نیازی نیست بیشتر توضیح بدهم .
برای مثال خود من محصولات شرکت رانی را استفاده نمیکنم چرا که برای تولیدشان از کودکان زیر سن بیگاری میکشد . خیلی موضوع روشن است .
دلیل نمیشود که هر خری هر آنچه نوشت را در بوغ و کرنا کنیم و همه جا جار بزنیم . کسی که پس از مرگ یک انسان که خدمات بیشماری به بشریت کرده در باره اش چنین مینویسد موجو سخیف و ۱۰۰% حسود است .
اگر این مردیکه ی بیشعور اینچنین در باره ی جابز نوشته ، رییس جمهور آمریکا درست برعکسش را گفته ! اینکه چه کسی چه حرفی را زده دلیل بر این نمیشود که حتمن درست گفته .
اگر قرار بود بنده در تمجید از جابز به گفتار افراد روی بیاورم زود تر از اینها هزاران گردن کلفت و آدم حسابی خیلی بهتر از اینها را در باره اش گفته اند و میتوانستم نقل قول کنم .
من میگویم جابز به بشریت خدمت کرده ، شاهدش هم تمام وسایل و کمپانی که از خود به جای گذاشته است - طوری که حتا مخالفینش با اینکه میگویند جابز یک عوضی تمام عیار بوده و کارگران را فلان کرده و هزاران دروغ و شایعه ی دیگر باز هم نمیتوانند حد اقل برای ظاهر سازی هم که شده از تولیدات و محصولات این موجود جانی و روانی و عوضی و انگل روی زمین استفاده نکنند![]()