خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
یک دگمه ای هست بنام "خالی" ، میشود جایش نوشت "تــُهی " که ناآشنا هم نیست،
ولی من نمیدانم چه چیز در آنجا خالی است؟ ! زمانی که رویش کلیک کردم، دیدم نوشت :
حالت خود را بگزینید: انصراف. خب راستش ترسیدم روی انصراف کلیک کنم !
•
sonixax (09-14-2013)
sonixax (09-14-2013)
مزدک جان این را درست کردهام, این نوشتهها چند جای گوناگون هستند و برخی اشان را نمیشود بهمین
آسانی بازنوشت, برای همین "تمام" به نمایهیِ خودتان بروید میبینید درست آمده, ولی در خود سخنگاه نه:
چند چیز دیگری هم ویراسته[1] شدند, دربرگیرندهیِ پیغام جابهجایی که گذاشته بودید, دیگریها بویژه
آنهایی که در نوار بالا آمدهاند را باید کمی کندوکافت[2] تا پیدا شوند, شما هر چیزی را اینجا بنویسید کم کم در گذر روزها درست میشوند.
----
1. ^ vi+râstan::Virâstan || ویراستن: وه+راستن; ویرایش کردن; تصحیح کردن to edit
2. ^ kand+o+kâftan::Kandokâftan || کندوکافتن: کندوکاوی کردن; وررفتن Dehxodâ, Ϣiki-En to tinker
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (09-14-2013),مزدك بامداد (09-15-2013)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (04-20-2014)
ویرایش از سوی Mehrbod : 04-20-2014 در ساعت 03:42 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
bilche (05-13-2014),kourosh_bikhoda (04-21-2014)
bilche (05-13-2014),izabel (04-20-2014),kourosh_bikhoda (04-21-2014),Mehrbod (04-20-2014)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)