بانو شیرین فکر کنم اولین بانویی هست که از ابتدای انجمن اینجا بوده ، گفتم یک تشکر از ایشان بکنیم که همیشه کاربر خوبی بودند و مثل بقیه نسوان drama درست نکردند! دست نقی به همراهت آبجی!
بانو شیرین فکر کنم اولین بانویی هست که از ابتدای انجمن اینجا بوده ، گفتم یک تشکر از ایشان بکنیم که همیشه کاربر خوبی بودند و مثل بقیه نسوان drama درست نکردند! دست نقی به همراهت آبجی!
"A Land without a People for a People without a Land"
سپاس کسری جان. لطف داری در کل آدم بی حاشیه ای هستم
Anarchy (04-20-2014),azarnoosh (04-20-2014),Dariush (04-19-2014),sonixax (04-19-2014),Theodor Herzl (04-19-2014),undead_knight (04-20-2014)
شوربختانه حتا نام کاربری شما در تضاد با قوانین سایت میباشد :از آنجایی که در این چند روز اخیر شما تنها کاربری هستید که بر خلاف قوانین تائید شده و ما بقی همگی بَن شدند به خاطر نقض قوانین تارنما.۰۶ - استفاده از نامهای حقوقی و حقیقی در صورتی که به کاربر اختصاص نداشته باشند ، نام های مشکوک، کدهای کاربری که بصورت گول زننده ای شبیه کدهای کاربری دیگر است در کد کاربری .
و روند ساخت فله ای شناسه کاربری توسط برخی ترولهای قدیم چندان هم ایراد این اتهام به شما بیجا نیست!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (04-20-2014),shirin (04-20-2014),undead_knight (04-20-2014),کافر_مقدس (04-19-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
شما من فکر میکنم رابطه احساسی با میر حسین داری ، نمیخواهی چیزی رو قبول بکنی ، مثل کسی که ذوب شده در ولایت هست ، شما هم ذوب شده در میر حسین هستی و چون جنبش سبز رو از نزدیک دیدی یک تاثیر احساسی شدیدی روت گذاشته که مشکلات رهبرش رو نمیخواهی ببینی ، بهر حال خرد اگر انتخاب شما باشد ، از مناظره هراسی نباید داشته باشید ، من خودم ۲-۳ بار تغییر موضع اساسی دادم چون فهمیدم اشتباه میکردم ، مثلا من اینجا ۶ ماه از فمینیسم دفاع میکردم الان دیگه نمیکنم ، یک زمانی خدا باور بودم الان نیستم ، شما هم مطمئن باش اگه به دور از احساس من رو قانع کنی که اشتباه میکنم ، حتما تغییر موضع میدهم. کوروش هم فکر نمیکنم مثل شما بگوید موسوی بیگناه است ، ایشان میگوید حالا که موسوی در حصر است و تغییر موضع داده و اینها باید به او کردیت داد ، من در این مورد بحثی ندارم ، موردی که خواهان مناظره در اون هستم دهه ۶۰ و نقش میر حسین موسوی در آنجا هست!
sonixax (04-21-2014)
نیازی به اثبات نیست . رفتار و گفتارتون برای من کافی و قانع کننده هستش. باقی دوستان هم قطعن نظر خودشون رو دارند و فکر میکنند شما بسیجی و مزدور نیستی و نظرشون محترم. من هم فکر میکنم هستی و مادامی که خلافش بهم ثابت بشه بر همین باور میمونم فقط توی روی خودت گفتم بعدن نگی پشت سرم حرف زد :))
کسرا جان داری به کسی پیشنها مناظره میدی که خودش هم میدونه موسوی در جنایات دهه 60 دست داشته از من و شما هم بهتر میدونه ولی بهش اجازه نمیدند در این باره مناظره کنه چونکه گندش در میاد
دکتر ساسی
گمان نمی کنی این تندخویی و درشتی هایت دارد از حالت طبیعی خود خارج می شود؟!
سکوت در برابر این مهملات شما نشانگر واگذاری و نداشتن پاسخ نیست، بلکه تلاشی است برای حفظ حرمت ها! که گویا برای شما چندان ارزشی ندارد!
یعنی آن تیکه هایی که بهت انداختم اینقدر سوز داشت که هنوز داری می سوزی؟!! ای بابا !
البته که دلبستگی دارم، ولی نه آن اندازه که گمان می کنید و نه تا جایی که موجب عدم تغییر باور شود.
هیچ کس به اندازه ی خود موسوی در اینباره داده های محرمانه ندارد ، بسیاری از حقایق پس از سقوط جمهوری اسلامی آشکار خاهد شد.
در این مورد ولی لزومی به مناظره نمی بینم، اگر ناگفته ها و فرنودهای جدیدی دارید آن ها را بازگو کنید سراپا گوش هستیم. اگر منطقی بود قبول می کنیم وگرنه که هیچ.
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
دکتر ساسی
من پیشنهاد میکنم جناب کافر ما مناظره کنیم ، بعد یک رایگیری بگذریم کاربران رای بدهند که چه کسی case قانع کننده تری ارائه کرده است
sonixax (04-21-2014)
هماکنون 80 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 80 مهمان)