sonixax (04-24-2014)
ویرایش از سوی بانو گشسب : 04-22-2014 در ساعت 12:12 AM
Anarchy (04-22-2014),kourosh_bikhoda (04-22-2014),Russell (04-22-2014),shirin (04-21-2014),Soheil (07-15-2014),undead_knight (04-22-2014),کافر_مقدس (04-22-2014)
گرامی برای من محل پرسش است که اصلا شما چه اصراری روی شلوغ بودن اینجا دارید؟ من وضعیت کنونی را مساعد میبینم، چه عیبی دارد اینجا فروم کم رفت و آمدی متشکل از دوستان صمیمی برای گپ و گفتهای مورد علاقهمان باشد؟
محفل دوستانه هم بجای خود خوب است، ولی هم دوست جدید هم بحث جدید با وجود نظرات دیگر و بسیاری مواقع مخالف پدید میآید، همانطور که مهربد گفت سخنگاه بدون سحنگو بیفایده است. برای همفکری و گپ و گفت همفکران هم میشود نهایتا بخش یا حتی فروم/سایت/صفحهیِ جداگانه بوجود آورد ولی چنین رویکردی در قبال کل فروم مشخصا به ضرر آن خواهد بود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-22-2014)
خب من میگویم صحبت کنیم/آزمایش کنیم/فکر کنیم همین است. آقاجان یا موضع مهربد اینجا درست است یا میلاد، هر دو که نمیشود.
پیامد هر یک از اینها و راهکارهای ما برای آن از زمین تا آسمان میتواند با هم توفیر داشته باشد. آیا یکسری تجربه گرای اهل حساب و کتاب و خورهیِ برنامهنویسی و ریاضی میتوانیم این معما را حل کنند تا مشخص شود کجای کار هستیم و چه گِلی به سرمان باید بگیریم؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-22-2014)
بنظر من شرط نمیخواهد، هر چندتا فرند هم باشد خوب است. ولی بنظرم نباید دعوت جنبهیِ اینرا داشته باشد که "خواهش میکنم به اینجا بیایید" و.. بلکه باید تنها آشنایی با دفترچه محیط آزاد آن و مباحث جالب موجود در آن باشد.
همچنین یک راه خوب دیگر که برخی دوستان در وبلاگ خود کردهاند همین وارد شدن در بحثهای مختلف و دعوت برای ادامهیِ بحث در دفترچه است. اینطور خودبخود تنها انرژی را صرف کسانی کردایم که حداقل علاقهای به بحث دارند.
Anarchy (04-23-2014),sonixax (04-23-2014),undead_knight (04-24-2014)
خب من به دوستی های مجازی علاقه ایی ندارم :| فیسبوکم فقط برای خوندن مطالب میرم همین! واسه رفیق بازی نمیرم که :)
با شما موافقم!
اتفاقا سایتی رو در گذشته میشناختم برای اینکه کاربر بیشتری داشته باشه مدیران و ادمین به هر ننه قمری در فیس بوک ادرس سایت رو داده بودن و التماس که قدم رو تخم چشم ما بذارید! (یادش بخیر چقدر من جوش خوردم!!) بعد از مدتی جمعی از دوستان خز و خیل آنجا فرود آمدند دیگه نمیشد کنترلشون کرد :))
اگر قراره دعوتی صورت بگیره بهتره با شناخت قبلی باشه!
از طرفی اگر به کامنت ها در فیسبوک توجه کنید متوجه میشید که امروزه کمتر کسی از خودش حرفی داره و صاحب نظره!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید :)
این کد QR آدرس انجمن هست. میتونید در جای مناسب ازش استفاده کنید. خیلی ها با استفاده از موبایل به فیسبوک و وبگردی میپردازند. بنابر این قرار دادن این کد در انتهای پست ها یا در جایی مناسب میتونه ترافیک رو به سمت انجمن هدایت کنه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
صفحه یه ۸ تا لایک گرفته تازگی از تبلیغات ، دوستانی که در لیست friendهای خود هر کسی را دارند به صفحه دعوت کنند
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)