اگر گوگل کنید میبینید عکس مورد نظر شما هم به بمباران عراق توسط رفقای امریکاییتان و هم به حملات رفقای صهیونیستتان به فلسطین نسبت داده شده.
آقای undead_knight پیشتر سواد خود را در
فیزیک کوانتوم و علیت - برگ 2
به رخ ما کشیدهاید. لازم نیست در هر زمینهای اظهار وجود کنید. کینه و بغض شما در نوشتههاتان موج میزند.
من به این سایت آمدم تا ببینم مخالفان جمهوری اسلامی چه چیزی برای گفتن دارند ولی فهمیدم جز تمسخر و اهانت به دیگران چیزی در مشت ندارند. اوج هنر شما در مناظرات پیدا کردن اشتباهی کوچک ( مثلا عکسی که فرع بر موضوع اصلی مباحثه است) در نوشتههای طرف مقابلتان است تا با آن بحث را از اصل منحرف و طرف مقابل را مسخره کنید(البته خودتان هم کم سوتی ندادید!). پیشتر فکر میکردم دستکم مدعیان تا حدودی اهل تفکر و مناظره باشند ولی میبینم اینها فقط ژست بود. چنانچه پیشتر هم نوشته بودم من توسط یکی از اعضا به این سایت دعوت شدم تا مثلا به قول ایشان حقایق را پیدا کنم. البته حقیقت را یافتم. مخالفان فکری من نه اهل تفکر و تعمقاند و نه اهل مناظره. چیزی را که لایق خودشان است به دیگران نسبت میدهند. همیشه دروغگو بلندتر فریاد میزند.
به هر حال این آخرین نوشتهی من در این سایت خواهد بود. ولی من در سایتهای دیگر که ادب در آن محترم شمرده شود حاضر به مناظره هستم. میدانید که چگونه منرا پیدا کنید. از کسی که مرا به اینجا دعوت کرد بپرسید!