به من چه؟ به اپل چه؟ شنیدید میگن none of yuor business؟ این دقیقن در مورد رابطه اپل و فاکسکان صدق میکنه. ولی جالبه شما که دم از این امر میزنی خبر نداری که همون ممیزی و بهبودی هم که در فاکسکان ایجاد شده از طرف اپل بوده؟ 2،3 سال پیش بود که اپل سازمان FLA رو مامور کرد تا از قطعه سازان طرف قراردادش در سراسر دنیا به خصوص چین ممیزی کنه. نتایج ممیزی هم دوره به دوره منتشر شد و در اختیار رسانه ها قرار گرفت و چند صد آیتم مورد توافق برای بهبود قرار گرفت بیشترشون هم انجام شدند. لینکشو پیدا کنم میذارم براتون.
بعد من میگم این حرفای شما چسی روشنفکریه ناراحت میشید. از نظر من اغلب دلسوزی های چپی ها چسی روشنفکری هستند. نمونش همین کسرا که انتقاد میکنه از اینکه سرمایه دار به فکر سرمایست و هرجا براش سودآوری باشه پولو به همون سمت سوق میده و الان میبینی میگه 800 دلار بیشتر میچسبهنوش جونش البته:
خیر اینها رو نمیشه حدس زد. میشه ولی کار ما نیست. اینهایی که میگید مربوط به پیش بینی کسب و کار هست که نیاز به داده های وسیعی داره.
شما اصلن میدونید قیمت محصولات غیراپلی چنده؟ همون گلکسی اس4 وقتی اومد 600 دلار بود. اکسپریا زد وان در امریکا 600 دلاره تقریبن. 50-60 دلار کمتر بدم که یک مشت پلاستیک گرام قیمت خریداری کنم اونهم بدون پشتیبانی و این حرفها؟
از کجا میدونید مطلع نیستم؟ میدونید همین سیستم عامل متن بسته چقدر برای اپل خرج برداشته؟ فقط یک نمونه طراحی گرافیکی در iOS7 حدود 400 میلیون دلار طبق برآوردها خرج داشته! همینه که گوشی های اندرویدی ارزانترند دیگه! چون از سیستم عامل متن باز استفاده میکنند. در واقع گوشی های اندرویدی به طور صد در صدی متعلق به کمپانی های خودشون نیستند
روی کاغذ چیه؟ کی گفت روی کاغذ؟
من گفتم دوربین اپل بهترینه؟ من گفتم 8 مگاپیکسل اپل واقعی و برای دیگران غیرواقعیست؟ من گفتم اینها بازی روی کاغذ هست. به این خاطر که در روی کاغذ مشتری رو جذب کنند و وارد «بازی اعداد» کنندش. کمپانی ها یاد گرفتند اعداد رو بزرگتر کنند، همین. کلاهبردارند دیگه.
+ مگه LG هم فیلمبرداری 4K داره؟ این تکنولوژی در انحصار سونیه.

نوش جونش البته:

پاسخ با گفتآورد