Mehrbod (04-12-2014)
برای همینه میگم مطالعه کنید! B12 تنها منبعش منابع حیوانی و سنتز باکتریاییست که باکتریهای موجود در بدن انسان B12 مورد نیاز رو سنتز نمیکنند!
این هم صد مرتبه که اگر این کار را نکنی خودت صد تا مرض میگیری و میمیری! البته یادمه شما همونی بودی که میگفتی گوشتخواران ذائقه شون رو عوض کنند گوشت نخورند :)))))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Persepolis (04-12-2014)
شما محبت داری عزیزم
چون براشون مهمی این شوخی ها رو باهات می کنند البته در شرایط نرمالی هم نیستند به دل نگیر و دایورت کن
آره یادته امیر عجب چیزی بود ولی ناکس به من گفت وسط هفته دیگه میرم اول هفته رفت که من نبودم
دست روی دلم نزار که الان کفر زمین و آسمون میگم جام مال پرسپولیس بود تو مَشتش بود! ولی باز خوبه نایب قهرمان شدیم و ما که رفتیم آسیا.. به قول هواداران: ما که رفتیم آسیا ک.. لق آبیا
خب بانو @Alice مگه 6 برات مقدس نیست؟! خب بزار هر وقت رسیدی به 6666 پست! درضمن یه راه بهتر اینه که نزاری چیزی توی دلت بمونه و تلافی کن به هرشکل که میتونی، میگیری که چی میگم ها!!. خیلی از بیماریها مثل سرطان و ام اس از همین خودخوری ها هستش، تازه برای پوست هم خوب نیست
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
درود بر تمامی دوستان خوبم در سخنگاه دفترچه به ویژه بانو @izabel دوست دیرین و خاص من
izabel (04-13-2014),kourosh_bikhoda (04-13-2014),Mehrbod (04-12-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
izabel (04-13-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
izabel (04-13-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Mehrbod (04-13-2014)
—مزدک بامداد
Anarchy (04-13-2014),azarnoosh (04-13-2014),Fiona (04-13-2014),undead_knight (04-13-2014),کافر_مقدس (04-15-2014)
هماکنون 29 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 29 مهمان)