ای بابا. دوست باشید با هم.
راسل اینجا هم روابط پنهان دارد؟ در نهایت نت هم محلی برای ژن پراکنی ست :دی
ای بابا. دوست باشید با هم.
راسل اینجا هم روابط پنهان دارد؟ در نهایت نت هم محلی برای ژن پراکنی ست :دی
kourosh_bikhoda (04-12-2014),Russell (04-12-2014),Waffen (04-12-2014)
Fiona (04-13-2014),kourosh_bikhoda (04-12-2014),Mehrbod (04-12-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربد درست می گوید،در آن بیرون به اندازه ی کافی کردیت اضافی به زنان داده می شود،ایشان باید بیاموزند که چنین محیطی بیش از آنکه تحت تاثیر قوانین مزخرف زنانه باشد، در سیطره ی قوانین عقلی و منطقی است،این است که در چنین محیطی اگر یک زن در گوش دیگری بخواباند با واکنش شدید مواجه خواهد شد اما در آن بیرون احتمالا با ماچ و بوسه همراهی می شود.این لوس بازی ها و بچه بازی های آلیس و یه نفر برای کاربران این انجمن چیز تازه ای نیست،چندی دیگر خودشان با خواهش و التماس باز می گردند @امید جان،به گمانم شما بیش از اندازه از بازی تاثیر پذیرفته اید،طبق تجربه بانوانی که در چنین انجمن هایی حضور دارند معمولا آن اندازه بی ریخت هستند که نیازی به دست آوردن ِ دلشان نیست.
یه چیز میخوام بگم میترسم یه دعوای دیگه شروع بشه :|
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
izabel (04-12-2014)
باشه میگم! خودتون خواستیدا
من چندباری که شاهد جر و بحث های بچه های اینجا بودم متوجه شدم که موضوع بحث هرچی که باشه دوستان یه جوری ربطش میدن به جنس و به این وسیله به همه خانوم ها توهین میکنن
این درست نیست که هر ویژگی اخلاقی رو به جنسیت خاصی ربط بدیم مثلا خود من شاهد این بودم که جنس مذکر خیلی بیشتر از جنس مونث خاله زنک هستن و خاله زنک بازی در میارن
البته اضافه کنم که من از بحث های اخیر و علتشون کاملا بیخبرم و هیچ کاری به این بحث ندارم و کلی گفتم!
با تشکر از فرصتی که به من دادید :)
فقط امیدوارم جیغ نزنید :))))
Mehrbod (04-12-2014)
—مزدک بامداد
izabel (04-12-2014)
بله دوستان بزرگوار شما به حق هستید. این قضیه همیشه صادق است، زنان همواره از مردان طلبکارند و میخواهند به نحوی حق نانوشتهی خود را از مردان «مطالبه» کنند. اما به نظر من ما به خاطر ندادن امتیاز اضافی به زنان انجمن از آنور بوم افتادهایم...! هرچند شما میباید در نظر بگیرید که آنان کمی هم حساس و بچهسال هستند و بالاخره باید با هر انسانی به انعطاف شخصیت و کارکترش با او برخورد کنید.
من به دنبال مجرم و قربانی و قضاوت وقایع جاری نیستم، مجادلههای اخیر هم کمی زیادی کش آمده و از حوصله من خارج شده است... اما مباحث مطروحه برای من به محیط اینجا مختوم نمیشود و دوستی من با آلیس را بیرون از اینجا تحت الشعاع قرار میدهد، برای همین مسائل مربوطه را پیگیری میکنم که نه سیخ بسوزد و نه کباب.
Mehrbod (04-12-2014)
هماکنون 11 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 11 مهمان)