بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
چه بچه بازیهایی اینجا راه افتاده، @Alice این شلوغ بازیها چیست که راه انداختی؟
آلیس، تو شیرینی و قند این فروم هستی! مطمئن هستم مهربد و دوستان عزیز دیگر نیز مثل من با تو شوخی میکنند. اگر بروی من به شخصه انگیزهای برای ماندن در اینجا ندارم!
نگذارید دهان من دربارهیِ روابط پنهان همهیِ کاربران (بجز برخی) باز بشه !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Fiona (04-13-2014),kourosh_bikhoda (04-12-2014)
چه روابطی گرامی؟
Nevermore (04-12-2014)
kourosh_bikhoda (04-12-2014)
پس اگر محرمانه است بگذارید این موارد را در انجمن مطرح نکنیم تا کسی رسوا نشود.
دوستان من یک نکته ای را همینجا بگویم،به گمانم همه فهمیدند که سخن من در رابطه با @یه نفر و امیر شوخی بود و اصلا یه نفر پسوورداش را به من نداده بود،گفتم اینجا بگویم تا یک وقت برای دوستان سوء تفاهم نشود.
Crusader(04-12-2014),Fiona (04-13-2014),kourosh_bikhoda (04-12-2014),Mehrbod (04-12-2014),Russell (04-12-2014)
ما اینجا با هم شوخیهای جنسی میکنیم و در کاربرآزاری حتی خود من به کاربران توهینهای رکیک جنسی میکردم، اما به نظر من بهتر است به نحوی این نکته را به دختران اینجا بفهمانیم که زبان تیز و تند ما چیزی جز مزاح نیست تا مسائل را اینچنین جدی نگیرند. هم بانو یه نفر و هم بانو آلیس.
من نکتهی اخلاقی بحث جاری را اضافه کنم:
مشابه این وقایع در محیط بیرون تحت عنوان «افراط در بازی» رخ میدهد. دو سه بار اول زبان تند و تیز و نگهایمان بسیار برای دختران جذاب است، اما اگر از این تکنیک استفادهی نامتناهی و بیرویه بکنیم تمام اشتیاق دخترها از بین میرود. قانون سه به یک را همیشه رعایت کنید، در ازای هر سه مرتبهای که کلکل میکنید و به ویژگیهای جالب دختر بیاعتنا هستید یک بار هم او را بستایید و یادتان باشد که در تکنیکهای مثبت بازی زیادهروی نکنید. اگرنه برآیند آن همینی میشود که میبینیم. دختر عین بچهها ناراحت میشود و قهر میکند و...
حالا بچههای انجمن یک چیزی هم به کسانی که تهدید به افشای اطلاعات واقعی مدیران انجمن کردند بدهکارند؟
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 18 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 18 مهمان)