Alice(04-12-2014)
Mehrbod (04-12-2014)
پرسپولیسی جون اگه همه مثه تو و کوروش و @Ouroboros اینجا بودن من بیست و چهاری اینجا آنلاین بودم. دلیل اینکه دیگه اینجا نمیام اینه که دفترچه واسه من شده جنگ روانی... احساس می کنم همه می خوان سایه ی منو با تیر بزنن... دیدی چطوری theodor herzl به مهسا فش داد و دلشو شکوند؟ خب این منو ناراحت می کنه... اون موقعی که امیر مدیر بود نمی ذاشت حقی از کسی ضایع بشه و همیشه از کاربرای خانم دفاع می کرد. اما این عقده ای ها (نه همه، چند نفر) هرچی از دهنشون در میاد به کاربرای خانم می گن... منم نمی تونم تحمل کنم دیگه.
همین دو روز پیش مهربد دوباره پست های پاک شده ی منو برگردوند و منم دیگه واقعا حوصله ندارم با کسی کل کل کنم اینجا... من لقای اینجا رو به عطاش بخشیدم.. اما دوستای خوبم که می خوان با من در ارتباط باشن به من پیام بدن تا پل ارتباطی آدرس ایمیلی چیزی بهشون بدم که دل منم واسشون تنگ نشه.
---
راستی دیدی پرسپولیس قهرمان نشد؟؟؟ :) خیلی دلم سوخت، من خــیـــلی پرسپولیسی هستم. دو آتیشه ها! :)
بابامم استقلالیه... انقدر حال کردم استق باخت و ما بردیم. داشتم بابامو خـــفـــه می کردم انقدر رو اعصابش می رفتم! :)
---
بی تربیت! :)
اگه دیگه با اکیپتون اومدم بیرون.. تازشم من همیشه با بابام می رم بیرون واسم شیرکاکایو می خره، چند وقتیه کلن واسه تفریح فقط با خانواده می رم می گردم، دیگه با هیچکس نمی رم! :)
Crusader(04-12-2014),kourosh_bikhoda (04-12-2014),undead_knight (04-13-2014)
من شمارش پستها را درست کردم که نادرست شده بود, خود پستهایِ کسی را برنگرداندم.
کد:update user as u set posts = (select count(postid) from post where post.userid = u.userid AND post.visible >= 1)
به زبانیکه هوش شود:
دادههای هر کاربر را بروزبرسان و شُمار پستهایِ وی را بکن = (شمار پستهای او را بشمار, جاییکه پیکهایش پیدا باشند).
ویرایش از سوی Mehrbod : 04-12-2014 در ساعت 01:41 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (04-13-2014),kourosh_bikhoda (04-12-2014),Russell (04-12-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-12-2014)
مامانت هوچی گری می کنه! من از تمام گرداننده های این فروم متنفرم (به جز چند نفر). اگه اونا واسه خانوما احترام قائل بودن حداقل مهسا رو مدیر می کردن. میلاد که میگه اگه من یا مهسا مدیر بشیم اصن پشتیبانی نمی کنه و از اینجا می ره... یعنی انقدر ما منفوریم اینجا. theodor herzl هم که می گه ما آدم نیستیم و اطلاعات شخصی کاربرها رو لو می دیم اگه مدیر بشیم! :)
1900!!! عدد مقدس من! :)
یه مدتی اسم کاربریم 1900 بود! هروقت پست هام به 1900 رسید بدین وسیله از فروم دفترچه خدافظی می کنم، تازه من دین خودم رو هم به این فروم ادا کردم و دوست خوبم امیدو اینجا آوردم که پای ثابت همیشگی فروم می مونه. لطفا بعد از رفتنم عدد 1900 رو دست نزنین...
—مزدک بامداد
هماکنون 22 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 22 مهمان)