کلید موفقیت در بازی : اعتماد به نفس
بازیکنان تازهکار باید بدانند که بازیهای برنگرا به سبک میستری موفقیتهای خود را از طریق افزایش «پیشنهادهای دوستی» بدست میاورند. شما ممکن برای ده دختر آستین بالا بزنید و در هر ده مورد به طرز مفتضحانه شکست بخورید. به هیچ عنوان نباید نگران شوید، یکی از اصول مهم بازیهای برونگرا «اعتماد به نفس» شماست. زمانی که اعتماد به نفس خودتان را از دست بدهید یعنی همه چیزتان را باختهاید، و باید بازی را هم کنار بگذارید. پس یادتان باشد، افزایش موفقیت تنها با افزایش پیشنهادها و گشایشها همراه است. من در آینده برای گشایش و باز کردن سر صحبت با دختران چندین ایدهی تجربی به شما میدهم تا با یاری سبک بازی خودتان و به انعطاف شرایط آنها را بکار بگیرید. ولی باز هم تکرار میکنم، در هر ده گشایش قریب به یقین شما نیمی از آنان را شکست میخورید، و پیروزی و فاتح آمدن در نیمهی دیگر به بازی شما بستگی دارد. افزایش گشایشها منجر به افزایش پیروزیهایتان میشود. کسی که به دختری پیشنهاد میدهد و یا گشایش خیابانی میکند و ... اما توسط دختر به بدترین شکل ممکن داغ میشود و بعد سرخورده و غمین، یکی از اصول مهم بازی را زیر پا میگذارد: هرگز نباید دخترها را جدی بگیرید، همیشه رفتارهای دختران «بامزه» و «خندهدار» است! پس بازیکنی شجاع باشید که «نه» گفتن دخترها به پشم کیر او هم نیست و سریعا میرود سراغ دختر بعدی.
من در آینده گشایشها را طبقهبندی میکنم و برای هر کدام به شما نمونه میدهم. اما اساسا یکی از چیزهایی که دختران را صدبرابر شیفتهی شما میکند صدا و نوع بیان شماست که با ضریب اعتماد به نفستان رابطهی مستقیم دارد. این مهم در تمامی گشایشها فاکتور حائز اهمیتی به شمار میرود، شما اگر تته پته کنید و برای پیشنهاد دادن عرق شرم بر پیشانی بریزید هرگز هیچجایی کیر خر هم بهتان نمیدهند! دخترها به صدای مردانه، نوع بیان جذاب و فریبنده که برآمده از اعتماد به نفس شماست تمایل دارند. ویدئوی زیر را در این باره ببینید، به نظر من درست به نظر میرسد و بارها نمود عینی «ذهنپردازی» آن را به طرز عجیبی آزمودهام. ببینید و به جادوی صدای مردانه پی ببرید! بنابراین اگر شما تیپ و قیافهی چندشی هم داشتید باید روی صدا و نوع بیان خودتان در هر موقعیتی حساب ویژهای باز کنید و اگر بازیکن خبرهای باشید براحتی با جادوی بیان و زبان چربتان دختران را عاشق و شیدا خواهید کرد:
دکتر انوشه و تاثیر صدای مردان روی دخترها