Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

آیفون ۶ یا گلکسی S۵
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 63

جُستار: آیفون ۶ یا گلکسی S۵

Threaded View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 99.8%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      از ایشان 8,977 بار در 2,888 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kourosh_bikhoda نمایش پست ها
      اگر فکر میکنی 10،20 درصد افراد از قابلیت های سخت افزار نه چندان قوی آیفون استفاده میکنند، بنابر این خیلی غیرعقلانی تر هست که پول بابت سخت افزار سنگین تر و قوی ترِ سایر برندها بدند که فقط روی کاغذ میتونند با اپل رقابت کنند. در واقع علت اینکه هر روز گوشی ها داره رم و سی پی یوشون قوی تر میشه اینه که روی کاغذ مشتری جلب کنند. مثلن سونی z1 سی پی یو 4 هسته ای 2.2 داره و هنوز 6 ماه نگذشته داره z2 میاد با سی پی یو 4 هسته ای 2.3! یعنی 0.1 بهبود! خب که چی؟ دوربینش رو زده 20 مگاپیکسل، فیلمبرداری 4k! اون لنز اندازه نخود چطور فیلمبرداری 4k میکنه آخه؟ در حالیکه میبینی آیفون 3 ساله از زمان 4s روی 8 مگاپیکسل باقی مونده و نیازی به ورود به این رقابت های کاغذی نمیبینه.
      ضمنن من ادعا میکنم از تمام قابلیت های آیفونم دارم استفاده میکنم (به جز یکی دو مورد که به هیچ وجه به کار نمیاد مثل Passbook، Stocks). خب بگید ببینیم کدوم «قابلیت» هست که در ایران به کار نمیاد؟ یکی دو نمونه مثلن برامون بیارید. گذشته از اینها، این جستار رو کسرا باز کرده که در ایران هم نیست!
      من نگفتم اپل سخت‌افزارش قوی نیست یا آنکه کارآیی بالایی ندارد؛ منظورم این بود که این همه تبِ اپل با توجه به اینکه محصولات‌اش آنچنان کارآمدتر از محصولاتِ شرکت‌های دیگر نیستند آدم را به شگفتی وامی‌دارد. و آنچه مرا بیشتر به شگفتی وامی‌دارد نوعی شیفتگی یا احترام بازاری به برندی چون اپل است؛ گویی که اپل در جایگاهی‌ست که به چیزی غیر از سودش و سهم‌اش از بازار هم می‌اندیشد! اپل هم یکی از آن ابرشرکت‌های خونخوار انحصارطلب است که بوی چُس گوشی‌اش را هم پتنت می‌کند در حالی که خیلی از همان نوآوری‌ها را از محصولاتِ دیگران می‌دزدد، همچون قابلیتِ قفل کردنِ گوشی با استفاده از اثرِ انگشت که از موتورولا دزدید و فورا به نامِ خودش پتنت‌اش کرد. برای ما که کمی از وضعیتِ کارخانه‌های اپل و فاکسکان در چین مطلع هستیم، ماهیتِ شرکتی چون اپل کاملا روشن است و می‌دانیم که او چقدر به رضایتِ آدمها و حس و حالِ آنها اهمیت می‌دهد.

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screen Shot 2012-03-13 at 10.50.22 AM.png
دیدن: 171
حجم: 161.7 کیلو بایت

in 2009, 137 workers were injured when they used n-hexane, a toxic chemical, to clean iPhone screens. Workers could clean more screens each minute with n-hexane than with rubbing alcohol, which had been used previously.
      Last May, an explosion caused by aluminum dust at an iPad factory killed four and injured 18. In December, another iPad factory exploded, again because of aluminum dust, injuring 59 workers.
      برای من سخنانِ کسی که به پشتیبانیِ شرکتی چون اپل می‌بالد خنده‌دار است از این جهت که آن شرکت به خاطر اهدافِ بازاری و بازاریابی خودش روی پشتیبانیِ بعد از فروش سرمایه‌گزاری می‌کند، چیزی که شاید دیگر رقبا کمتر به آن توجه کرده‌‌اند؛ وگرنه روشن است که او کمترین ارزشی برای حسِ رضایتمندی انسانها قائل نیست و از مشتری‌هایش هم تنها به جیب‌شان فکر می‌کند؛ یعنی در نهایت تنها چیزی که رفتارِ اپل را تعیین می‌کند، دینامیزم بازار است.
      بعد هم اپل سرجمع پنج مدل گوشی تولید کرده که خودش سیستم‌عامل‌هایشان را می‌سازد! به روز نگه‌داشتنِ پنج مدل گوشی که همگی معماری‌های سخت‌افزاری کاملا مشخص و شبیه به هم دارند کارِ آنچنان دشواری نیست کوروش جان.
      Confusion will be my epitaph
      As I crawl a cracked and broken path
      If we make it we can all sit back
      And laugh
      But I fear tomorrow I'll be crying,
      Yes I fear tomorrow I'll be crying
      .Yes I fear tomorrow I'll be crying

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (04-11-2014),undead_knight (04-12-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 72
      واپسین پیک: 10-26-2013, 02:02 PM
    2. پاسخ: 18
      واپسین پیک: 10-04-2013, 10:14 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •