آقا من کاملن شوخی های یه نفر رو درک میکنم. باور کنید من متوجه میشم که خیلی جاها شوخی میکنه. ازین کاراکترها از نزدیک دیدم که به بهای مسخره شدنشون حاضرند جمع رو شاد کنند. ولی مهربد اگه ناراحت نمیشی باید بگم که تو یه دیسیپلین خاصی داری. خیلی جاها شوخی رو تاب نمیاری. من خودم یکی دوبار باهات شوخی کردم و تو جدی گرفتی. فکر میکنم یه مقدار سخت میگیری. هرچی بینتون بوده به خودتون مربوطه، با یه مقدار تحمل قضیه رو دوستانه تموم کنید.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
جالبی داستان اینجاست که این کُس ذلیل های دفترچه تمام هم و غمشان و فعل و انفعالشان تلاش برای دستیابی به دل دخترها هست و به خیال خام آلفا میپندارند خودشان را هاهاها، باشه؛ شما آلفا، در نهایت دخترها لذت میبرند از این جان کندن های شما در راه دستیابی به ماتحتشان.
پ.ن: شیرین مارا ببخشایید به خاطر استفاده از آن واژه محترم در این پست :))
azarnoosh (04-11-2014),Persepolis (04-12-2014),shirin (04-11-2014),undead_knight (04-12-2014),کافر_مقدس (04-11-2014)
دلم گرفته
از همینجا بهش میگم که دلم برات تنگ شده بی معرفت
میدونم اینو میخونی ،
برگرد
منم بانو @یه نفر رو خیلی دوست دارم
هر ادمی شخصیت خاص خودشو داره .. تحمل کنید همدیگه رو
اینجوری میخواین کاربر جمع کنین ؟
انگار دعوا شده
انگار یه طرف دعوا مهربدِ
انگار یه طرف دعوا هم یه نفرِ
دعوا اصلا خوب نیست ببوسید روی ماهِ همو تموم شه بره
جان کندن همهیِ آدمها در راستای خوشی بردن از زندگیست. سکس و کُس هم
خوشی میدهند و ارزش آنها برای ما آدمها از خوشیای است که میدهند, نه چیز دیگر.
امیدوارم تو هرگز بچهدار نشوی که فرزند و خدای نکرده پسر بیچاره ات همچو مادر بیماری نداشته باشد (;
@kourosh_bikhoda
نه, چیزی به نام شوخی تنها برای شوخی نداریم. پشت هر سخن و شوخیای انگیزهای است (که من هم این
دسته را بسیار خوب میخوانم) و از همینرو تا یک آستانهای با شوخیهایِ آزارنده و بیشتر لودهوار کنار نمیایم.
@یه نفر هم هر بار هوا پس میشود خود اش را به موش مردگی میزند و جای دیگر خشتک دیگران را
هم بی نگرانی میدّرد; با همهیِ اینها, من از او همان دیروز در پیام نهانی اگر آزرده شده بود
پوزش خواستم, چون میاندیشم بجز من همه ناگهان یکباره روی سر او ریختند که کمی فرا-اندازه بود.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
kourosh_bikhoda (04-11-2014),sonixax (04-11-2014)
shirin (04-11-2014)
هماکنون 46 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 46 مهمان)