azarnoosh (04-11-2014),undead_knight (04-11-2014)
مهربد من تا حالا چند بار قهر کردم؟
undead_knight (04-11-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه. هیچی. من تا حالا قهر نکردم از تالار
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه قهر نبود.
Mehrbod (04-10-2014)
—مزدک بامداد
می شود! خیلی ها دارند اینطور زندگی می کنند. پس اگر کسی نمی تواند برمی گردد به بی ارادگی او ، نه چیز دیگری.
دوستم به من می گفت به کسانی که می گویند بهترین راه، راه میانه روی و اعتدال است بگو پس بروند آدم هم بکشند، البته در آدمکشی اعتدال را رعایت کنند!
میانه روی باید در کارهای خوب باشد، نه در کارهای بد!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
@مهربد
می بینم که پیک هایت را زدایش کرده ای!
این نشان از وابستگی و سمپاتی تو به دفترچه دارد!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Fiona (04-11-2014),undead_knight (04-11-2014)
هماکنون 44 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 44 مهمان)