Alice(04-10-2014)
undead_knight (04-10-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
ویرایش از سوی Russell : 04-10-2014 در ساعت 03:18 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014),بانو گشسب (04-11-2014)
بگمانم من هم زیادی بیریشه هستم. این چیزها که دوستان مینویسند اصلا مرا نمیآزارد.
البته شاید بگویید خب @Mehrbod در مورد تو که چیزی ننوشت، ولی مهربد در مورد من واقعی یکبار چنین چیزی نوشت البته (همان زمانی که دعوا شد)، ولی من آنجا هم برایم بامزه بود و علت از کوره در رفتن تنها همانی بود که الان موضوع تالار پاتوق است، بین مهربد و یه نفر.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
آزردن راستین کسی که هنر نیست من و تو هم پیشینهیِ دوستی داشتهایم و زمانیکه کار به آنجا کشید هر دویمان آزرده شدیم.
من اینجا را بیشتر روی یافتن و نمایش آسیبگاههای دیگران دیدم و کمی بازی با آنها.
آسیبهایِ آرش را هم چندتایی اش را میاندیشم کار کند, زمان شد روی آنها مانور میدهم (;
پ.ن.
خوبیِ یافتن این آسیبگاهها اینه کس زمانیکه به آنها پیبرد دیگر کار نمیکنند (درست مانند
آسیبهایِ رایانهاین {security vulnerabilities} که پس از بهرهکشی هکر بسته میشوند و باید یک zero-day یافت).
بجز تو یکی دو تن دیگر را هم من پیشتر اینجا ناجور آشوبانده ام, ولی همان روشها دیگر رویشان کار نخواهد کرد و چنانکه میگویند, آبدیده میشوند!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
undead_knight (04-10-2014),بانو گشسب (04-11-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)